Last news in Fakti

4 Юни, 2020 11:54 902 2

Лаптопа видя смисъл от двете ЦСКА: Ще се види кой е изкуственият

  • костадин ангелов-
  • футбол-
  • цска-
  • цска 1948

Ако са изкуствени, няма да ги има дълго

Лаптопа видя смисъл от двете ЦСКА: Ще се види кой е изкуственият - 1
Снимка: БГНЕС

Главният мениджър на Витоша Бистрица - Костадин Ангелов - Лаптопа, коментира състоянието на клуба преди рестарта на efbet Лига и настроението в лагера на "тигрите", които по всяка вероятност ще напуснат родния елит след края на настоящия сезон. 

"Времето ще покаже доколко сме вдигнали нивото. Със сигурност в началото ще е трудно за всеки отбор и това до някаква степен може да поизравнява силите на съперниците в дадени срещи. В оставащите мачове до края ще дадем шанс на по-млади играчи, защото е ясно, че няма как да се спасим", призна Ангелов. 

Първият мач на Витоша след рестарта е срещу ЦСКА. Двубоят е в събота, от  21:00 ч.

Относно това дали Асен Букарев ще остане начело на "тигрите", Ангелов бе лаконичен. 

"От наша страна би било коректно да остане, тъй като пандемията прецака всичко. За това кратко време не можем да преценим каква работа би могъл да свърши. А пък в България всички сме свикнали да махаме треньорите. Затова не мисля, че ние трябва да сем част от тази група футболни клубове, които натискат и искат основно резлутати. Нас ни интересува развитие на отбора в по-дългосрочен план", заяви мениджърът пред "Тема Спорт". 

​"Ние разполагаме с добър набор - 2001 година, който се представя в продължение на доста години много добре в юношеските първенства. Ако сега не дадем шанс на тези момчета, които в момента в мъжкия отбор са шестима, това означава, че школата ни се погубва и всичко е безсмислено."
"Младият играч трябва да бъде изтърпян. Без това футболът ни е загубен. Ако ние не дадем шанс на младите си таланти, това означава, че в скоро време футболът в България ще бъде погубен. Това е истината - играчите, които изкарва дадена академия. иначе смисълът се губи. А клубовете в България отдавна работят на парче и я няма дългосрочната стратегия", допълни Ангелов. 

Костадин Ангелов коментира и куриозната ситуация с два отбора с име ЦСКА, които ще присъстват в елита догодина, и заяви, че ако ЦСКА 1948, който ще бъде новак през следващия сезон, е изкуствен отбор, ще изчезне бързо. 

"Не е нормално, но вече се е случило и трябва да го приемем. Много неща трябва да се научим да приемаме. Защото те, ако са изкуствени, рано или късно ще изчезнат. Природата е направена така. Ако са изкуствени, няма да ги има дълго. Но явно има някакъв смисъл в съществуването на два отбора с името ЦСКА. На по-късен етап ще си покаже дали това е изкуствено", заяви Ангелов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гошо

    2 0 Отговор
    Страх тресе изкуственото ЦСКА ,кое ли е то?

    Коментиран от #2

  • 2 Григорий Ловешки

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гошо":

    Сус бе, да не слушат хората!