Last news in Fakti

7 Юни, 2020 22:20 1 532 1

Берое с класика над Черно море

  • черно море-
  • берое-
  • футбол

Заралии се наложиха с 3:0 с човек повече

Берое с класика над Черно море - 1
Снимка: ПФК Черно море

Берое победи Черно море у дома с 3:0 в мач от 25-ия кръг на efbet Лига. От 36-ата минута на срещата домакините бяха с човек повече на терена, след като Стефан Станчев получи втори жълт картон.

Първата опасност в мача бе в полза на Черно море. Още във втората минута Матиас Курьор се измъкна от защитата на домакините и върна топката към Мартин Минчев, който стреля по диагонала от непосредствена близост, но не успя да намери добре топката и тя премина встрани от вратата. В 12-ата минута Берое изигра по страхотен начин заучено положение. Крум Стоянов с глава отклони центриране към Мартин Камбуров, той върна топката към Фал, който с глава я прати към вратата, но Стефан Станчев с глава изби в гредата и предотврати опасността пред собствената си врата. 

В 29-ата минута домакините откриха резултата. Васил Панайотов върна топката назад, от което се възползва Мартин Камбуров и излезе сам срещу вратаря на Черно море. Митрович опита да плонжира в краката на нападателя, но го фаулира Камбуров, за което главният рефер отсъди дузпа. Тя бе превърната в гол от Камбуров. В 36-ата минута варненци останаха с човек по-малко. Стефан Станчев не успя да овладее топката по най-добрия начин и загуби притежанието на кълбото, след което фаулира Аулин Фал и бе изгонен за втори жълт картон. В 44-ата минута Берое стигна до втори гол. Стив Фуртадо центрира отдясно на близката греда, където Фал с глава реализира за 2:0.

В 57-ата минута Мартин Минчев засече с глава центриране на Виктор Попов, но топката мина над гредата. В 65-ата минута Матиас Курьор пропусна да върне интригата в мача, след като от наказателното поле бе оставен да шутира, но топката не намери очертанията на вратата. В 86-ата минута домакините успяха да вкарат трети гол. Зоран Йосипович напредна мощно през центъра на терена, финтира бранител и насочи топката в долния десен ъгъл на Миодраг Митрович за 3:0.  

Така Черно море заема седмо място в класирането с 36 точки, а Берое влезе в Топ 6 с три повече.

Съставът на Черно море: Миодраг Митрович, Даниел Димов, Стефан Станчев, Виктор Попов, Цветомир Панов, Патрик Андраде, Васил Панайотов (58-Мехди Букаси), Мартин Минчев, Родриго (79-Денислав Ангелов), Илиан Илиев (46- Димитрос Хантакиас), Матиас Курьор (80-Жордао Кардосо).


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Глобалист

    3 1 Отговор
    Няма мое , няма твое - Светът е Берое !