Last news in Fakti

8 Юни, 2020 09:52 1 030 2

Неймар продължава да се надява във връщането си на "Камп Ноу"

  • неймар-
  • футбол-
  • псж-
  • барселона

Бразилецът има контракт до 2022-а година с френския хегемон


Звезда на Пари Сен Жермен Неймар продължава да се надява, че може да се стигне до завръщане в Барселона през това лято. 

Бразилецът беше център на трансферните спекулации през миналото лято, но до трансфер в посока "Камп Ноу" така и не се стигна. През това лято изглежда още по-малко вероятно суперзвездата да осъществи подобно преминаване, след като "каталунците" са направили Лаутаро Мартинес първостепенния си приоритет. 

Според "Mundo Deportivo" това и финансовите последици от пандемията от коронавирус не спират 28-годишния Неймар да си мечтае за евентуална подобна сделка. Цената обаче, която ПСЖ ще търси за бразилеца, на стойност 156 милиона евро, надали ще е по възможностите на "блаугранас". 

Бразилецът има контракт до 2022-а година с френския хегемон. 


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 цербер

    0 0 Отговор
    " ЗвездаТА на ФК"Пари Сен Жермен" Неймар-джуниър продължава да се надява, че може да се стигне до завръщанеТО МУ във ФК " Барселона" през това лято.