Last news in Fakti

9 Юни, 2020 11:51 1 778 0

Челси прибягва към раздяла с двама титуляри, за да финансира плановете на Лампард

  • футбол-
  • франк лампард-
  • челси-
  • жоржиньо-
  • н'голо канте

През изминалата седмица германските медии обявиха, че "сините" са договорили привличането на звездата на РБ Лайпциг Тимо Вернер за сумата от 53 милиона паунда

Челси прибягва към раздяла с двама титуляри, за да финансира плановете на Лампард - 1
Снимка: БГНЕС

Челси може да се наложи да се раздели с Жоржиньо и Н'Голо Канте през идното трансферно лято, за да освободи средства за изпълнението на желанията на мениджъра Франк Лампард. 

През изминалата седмица германските медии обявиха, че "сините" са договорили привличането на звездата на РБ Лайпциг Тимо Вернер за сумата от 53 милиона паунда. В английските медии обаче продължават да циркулират спекулации, че това няма да е последният голям трансфер на "Стамфорд Бридж". 

Сред спряганите имена са тези на звездата на Байер Леверкузен Кай Хаверц и левия бек на Лестър Бен Чилуел, като и двамата се очаква да струват доста скъпо на "сините" от Лондон. 

Според "Sun" има вероятност Жоржиньо и Канте да бъдат пожертвани, за да бъдат набрани достатъчно средства за осъществяването на желаните от Лампард трансфери. Италианският халф е желан от Ювентус, докато Пари Сен Жермен продължава да е фаворит за подписа на Канте. 


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА