Last news in Fakti

15 Септември, 2012 22:56 792 0

Манчестър Сити и Челси с ремита

  • манчестър сити-
  • челси-
  • ремита-
  • премиър лийг-
  • тери
Манчестър Сити и Челси с ремита - 1
Снимка : Торес, ЕПА/БГНЕС

 Челси загуби първи точки от началото на сезона в Премиър лийг. В мач от 4-ия кръг европейските клубни шампиони стигнаха само до 0:0 при гостуването си на Куинс Парк Рейнджърс на стадион "Лофтъс Роуд".

Мачът ще се запомни с отказа на защитника на КПР Антон Фърдинанд да стисне ръката на Джон Тери и Ашли Коул от Челси преди мача.

"Сините" от Лондон обаче остават на върха в класирането с 10 точки. Втори е Манчестър Юнайтед с 9, а в подреждането следват Арсенал и шампионът Манчестър Сити с по 8 точки.

"Гражданите" също записаха равенство - 1:1 при гостуването си на Стоук Сити. Това е второто им реми от два мача далеч от дома от началото на сезона в Премиър лийг.

Питър Крауч откри резултата след спорен гол в 15-ата минута, при който телевизионните повторения показаха, че нападателят играе с ръка, преди да вкара топката в мрежата на Джо Харт. Хави Гарсия пък беляза дебюта си за Сити с изравнителен гол в 35-ата минута, когато испанецът засече с глава центриране на Карлос Тевес от пряк свободен удар.

До края селекцията на Роберто Манчини можеше да стигне до пълен обрат, но Райън Шоукрос изчисти от голлинията удар на Един Джеко в последните секунди.

Трима футболисти дебютираха за Манчестър Сити днес, като Скот Синклеър, Хави Гарсия и Майкон, които бяха привлечени в самия край на летния трансферен прозорец, започнаха като титуляри за "гражданите". Майкъл Оуен дебютира за Стоук, появявайки се в самия край като резерва на Крауч.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА