24 Юни, 2020 11:15 925 0

Ще заиграе ли Белоти в Интер?

  • белоти-
  • интер-
  • конте-
  • оферта-
  • торино-
  • трансфер

В момента нападателят на Торино е оценяван на 30 милиона евро

Ще заиграе ли Белоти в Интер? - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят Андреа Белоти прави пореден добър сезон с екипа на Торино и е грабнал окото на треньорът на Интер Антонио Конте.

Конте никога не е крил симпатиите си към 26-годишния голмайстор на "биковете" и  винаги е имал желание да го има в отбора си. При евентуална сделка между Барселона и Интер за Лаутаро Мартинес след края на сезона, то "нерадзурите" ще останат само с един изявен таран, в лицето на Ромело Лукаку. Именно тук идва и името на Белоти, който е на перфектната възраст и с достатъчно опит в Серия А, за да помогне на тима да грабне трофей, съобщава авторитетното издание "Calciomercato".

В момента той е оценяван на 30 милиона евро, като в сделката може да бъде включен и някой между Наинголан, Галярдини или Пинамонти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА