28 Юни, 2020 19:40 4 807 7

Лудост! Китайци вдигат тежести със своите тестиси, за да заякнат (ВИДЕА)

  • кунг-фу-
  • китайци-
  • майстор йе-
  • вдигане на тежести с пениси

Какви ли не неща се случват на този свят

Лудост! Китайци вдигат тежести със своите тестиси, за да заякнат (ВИДЕА) - 1

Училище за кунг-фу отвори врати в провинция Шандонг и започна да учи своите студенти на доста интересна техника, пише mma.bg.

Училището се ръководи от майстор Йе, Тай чи майстор, който държи множество световни рекорди за здравината на неговия пенис, като веднъж успя да издърпа хеликоптер повече от 10 метра, използвайки само силата на пениса си.

Йе иска да предаде своята мъдрост на учениците си и в един от първите уроци след отварянето на залата започна да тества издръжливостта на тестисите им. Двамата студенти са закачили тухли за своите тестиси и ги развяват назад и напред, за да заякнат. От видеото, което споделят от RT Sport, се вижда, че единият е по-напреднал от другия с материала.

За здравината на своя пенис Йе споделя, че това е един вид традиционен китайски кунг-фу. Имало над 1000 години история и много исторически записи са му предадени.

Ето няколко видеа от подвизите на майстор Йе, както и видео с неговите ученици:

 


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ofчо

    13 1 Отговор
    Малиии.. Горките... Всичко е заради жените... Сигурно смятат че си ги удължават
  • 2 Гирата

    9 1 Отговор
    Хора без работа .
    Кво друго да кажа ?
  • 3 Лъжа за наивници

    13 1 Отговор
    Ти една кола като закъсаш със зор я избуташ тоя с пишка ще тегли 3 коли...
  • 4 Гацо

    7 2 Отговор
    С моя кожен крик що татри,жукове и баркази съм вдигал.Ехей....!
  • 5 ТТТТ

    7 1 Отговор
    Видях и една жена във видеото, тя със срамните устни ли вдига тежести или си връзва клитора хахахахха Между другото, ако си завържеш тежести за тестисите си, най - вероятно ще ти излезнат червата оттам и ще те вкарат в болница за операция! А при тези цялата тежест пада на пениса, той има много здраво сухожилие

    Коментиран от #6

  • 6 Лаик

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "ТТТТ":

    Какви срамни устни,у жена бе-няма значение от расата,то там срам да има не знам аз.Особено в Китай-емен-емен 2 милиярда, че те и от кучите бълхи са повече.
  • 7 Митьо Пищова

    1 0 Отговор
    Рекламни лица на "Мегапак"
    Най - здравите торбички :)