Last news in Fakti

8 Август, 2017 09:58 858 0

Обамеянг: Мислех да се махна от Дортмунд

  • обамеянг-
  • борусия дортмунд-
  • трансфер-
  • китайци

"Китайците ми даваха много пари, но им липсва професионализъм", отчете габонецът

Обамеянг: Мислех да се махна от Дортмунд - 1
Снимка: БТА/АР

Нападателят на Борусия Дортмунд Пиер-Емерик Обамеянг призна, че ще остане в клуба и през следващия сезон.

"Вярно е, че говорих с Борусия Дортмунд преди да изляза във ваканция. Споделих им мислите си, че навярно съм готов за нещо различно. Дискусията с Михаел Цорк и Ханс-Йоахим Вацке беше открита и честна", коментира Обамеянг.

"Но нито един от клубовете, които ме искаха не успя да приключи трансфера, затова ще остана в Дортмунд. Тук ми харесва много. Чувствам се у дома."

"Разбира се, че Китай беше опция пред мен. Нормално е да се засиля, след като ми предложиха толкова много пари. Според мен китайците имаха трудности с това да отправят оферта към Борусия. Структурите при тях не са толкова професионални, както в Европа."

"Искам да извлека максимума от своята кариера. Футболът е моят живот. И когато кариерата ми приключи, искам да се грижа за семейството и децата си. Това е всичко", добави Обамеянг, който беше свързван с Милан и ПСЖ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА