Last news in Fakti

23 Септември, 2012 13:04 3 754 1

Йол: Бербатов е най-добрият, игра фантастично срещу Уигън

  • фулъм-
  • бербатов-
  • мартин йол-
  • уигън-
  • уба
Йол: Бербатов е най-добрият, игра фантастично срещу Уигън - 1
Снимка: Димитър Бербатов, Официален сайт на Фулъм

Мениджърът на Фулъм Мартин Йол не спести суперлативите си за представянето на българския нападател на отбора Димитър Бербатов при победата с 2:1 над Уигън в мач от 5 кръг на Висшата лига. Както е известно, Бербо се отчете с асистенция за първия гол на гостите.

Митко бързо се вписа в играта на “котиджърс” след трансфера си в края на август срещу 5 милиона паунда и има огромно влияние за силното представяне на лондонския клуб.

Бербо показа най-добрoто от себе си на стадион "DW", където се отличи с великолепна асистенция, а в миналия мач дебютира на "Крейвън Котидж" с два важни гола при победата над УБА.

Йол, който призна, че е действал твърде хазартно, пускайки двама нападатели в послердното гостуване на тима, бе изключително доволен от представянето на българина.

"Винаги съм знаел, че той е фантастичен футболист, единственото, което откривам сега е, че той може да играе еднакво добре на различни позиции.

Аз рискувах да играя напред с Родайега и Димитър, а Бербатов вероятно е най-добрият №10, който можете да си представите", сподели холандският специалист пред репортери след последния съдийски сигнал.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 wulkan

    3 0 Отговор
    Щом специалистът го казва значи е така. Какво му е на Бербатчето!? Оня нарочно го мачкаше.