Last news in Fakti

3 Юли, 2020 18:45 2 131 1

Левски се раздели с още един футболист

  • дени алар-
  • левски-
  • футбол

За "сините" Дени Алар записа 27 мача и отбеляза 4 гола във всички турнири

Левски се раздели с още един футболист - 1
Снимка: БГНЕС

Левски се раздели и с Дени Алар. Договорът за наем на нападателя от Рапид (Виена) изтече и австриецът вече не е част от състава на "сините", информираха от "Герена" на официалния си сайт.

Алар пристигна в Левски в началото на сезон 2019/2020. За "сините" той записа 27 мача и отбеляза 4 гола във всички турнири.

Ръководството, спортно-техническия щаб, футболистите и служителите на ПФК Левски пожелават на Дени Алар много здраве, лични и професионални успехи.

Припомняме, че преди дни от "Герена" официализираха раздялата и с Филипе Нашименто. От Левски си тръгват още играчи, включително Милан Миятович и Хали Тиам. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абсурдистан

    1 0 Отговор
    Местя.