Last news in Fakti

12 Юли, 2020 14:05 2 777 4

ЦСКА спечели Купата на България по бокс

  • цска-
  • бокс-
  • купа на българия

Впечатляващо представяне на ''армейските'' боксьори

ЦСКА спечели Купата на България по бокс - 1

Боксовият клуб на ЦСКА стана отборен шампион на Държавното лично отборно първенство по бокс, което бе и първи кръг за Купата на България, предаде boec.bg.

 Надпреварата се проведе в зала „Скаптопара“ Благоевград.

Водени от треньорите - Александър Александров и Александър Мартинов, „червените“ събраха 32 точки със спечелени 7 медала и така надделяха над останалите отбори. ЦСКА стигна до първото място след златните медали на Кирил Ресинов и Кристиян Николов, среброто на Юли Бонзов и Златин Илчев, както и бронза на Венсан Киркоров, Шон Торес и Йоан Асенов.

На второ отборно място се класира „Бокс за всички“ с 23 точки, а трети остана „Червен бряг“ с 13. Победителите бяха наградени от президента на федерацията Красимир Инински, който остана много доволен от видяното в полуфиналите и финалите.

„Боксът беше на много високо ниво и това, което ме зарадва е, че видях млади състезатели, които си проправят път нагоре. Искам да благодаря на всички служители на федерацията по бокс, които организираха турнира, както и на домакините от Благоевград. Те се справиха отлично в условията на пандемията. Бяха спазени абсолютно всички препоръки и наредби на Министерството на здравеопазването и Министерството на спорта“, обясни Красимир Инински.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Вълкът

    6 0 Отговор
    Бой бе армейци!
  • 2 qwerty

    5 0 Отговор
    Е кой да спечели? Който не знае школата да сложи минус.
  • 3 Пророг

    1 4 Отговор
    Бъдещи охранители и биячи на Митьо по плажа!
  • 4 Близнаците

    0 0 Отговор
    Има ли фалшиви евро в боксовата федерация?