13 Юли, 2020 12:31 1 197 1

От Ботев Пловдив: Вероятността Неделев да премине в Трабзонспор не е никак малка

  • оферта-
  • трабзонспор-
  • неделев-
  • избор-
  • трансфер-
  • ботев пловдив-
  • божилов

"Информацията, че Тошко се е отказал на Трабзонспор, не е вярна", заяви помощник-треньорът на "канарчетата" Диян Божилов

От Ботев Пловдив: Вероятността Неделев да премине в Трабзонспор не е никак малка - 1
Снимка: БГНЕС

Тодор Неделев не е отхвърлил офертата на борещия се за титлата в Турция Трабзонспор, съобщиха от Ботев (Пловдив). Вероятността той да премине в този клуб не е никак малка. Както е известно, през миналата седмица от ръководството на "жълто-черните" оповестиха, че при тях е пристигнало официално предложение за откупуване на правата на национала. През пролетта пък на няколко пъти 27-годишният халф заяви, че му е време да заиграе отново в чужбина, пише "Тема Спорт".

"Да се надяваме, че не виждаме за последно Тодор Неделев с екипа на Ботев. Има оферта за него, трябва да си реши момчето. Информацията, че е отказал на Трабзонспор, не е вярна", заяви помощник-треньорът на "канарчетата" Диян Божилов.

През тази седмица Ботев трябва да финализира преговорите с Даниел Кайзер, който да се завърне в тима. Вратарят предстои да се раздели с полския Шльонск (Вроцлав), в който е твърда резерва. 

В продължение на два сезона 28-годишният страж бе титуляр под рамката на "жълто-черните", но през лятото на 2019-а напусна като свободен агент.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да отива

    0 0 Отговор
    В Трабзон са претопени българи, поне ще си откара на нашенки!