Last news in Fakti

28 Септември, 2012 13:17 956 0

Стоичков: Литекс няма да продава в България

  • стоичков-
  • литекс-
  • бодуров-
  • левски-
  • трансфер-
  • ганчев-
  • критика-
  • скандал
Стоичков: Литекс няма да продава в България - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Христо Стоичков няма конфликт с Николай Бодуров и няма да го продава на Левски, разкри самият треньор на Литекс пред официалния сайт на отбора, предаде БГНЕС. В лагера на Литекс реагираха остро на информация в столична медия, която пише за скандал между Стоичков и национала Бодуров, както и за трансфер на играча в Левски.

"Докато аз съм треньор и Гриша Ганчев собственик на клуба, Бодуров и наш футболист няма да облекат фланелката на друг български отбор. Болни мозъци и интриганти само се опитват да разбият нашия тим с евтини сензации. Нека всички знаят следното. Това, че правя забележки на Бодуров, това, че го критикувам, когато не е на ниво в мачовете, ми влиза в работата и задълженията като треньор. Да, винаги ще го хокам, ако не се представя добре, но това не значи, че имаме личностен конфликт или пък че искам да се отърва от него", сподели Камата.

"Критиката ражда шампиони. Моите съвети и изисквания са само за негово добро. И с мен постъпваше така Йохан Кройф, защото искаше наистина да стана голям футболист. И аз се опитвам и искрено желая, талантливо момче като Николай да пробие и да заиграе в голям отбор. Заставам зад него. Когато заслужава- ще го хваля. Когато не-ще съм критичен.Факт е, че му гласуваме доверие и той е неизменен титуляр в състава, втори капитан и национален състезател.Това се постига с много работа от негова страна и слушане на треньорите. Бодуров се старае да дава най-доброто от себе си, всичко останало е плод на нечия объркана фантазия, която почва винаги да твори преди наш важен мач", заяви Стоичков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА