Last news in Fakti

20 Юли, 2020 13:45 1 155 1

Антонио Конте: Играем прекалено често!

  • конте-
  • календар-
  • почивка-
  • интер-
  • рома-
  • проблеми-
  • умора

"Календарът на Интер е пълна лудост", смята треньорът на "нерадзурите"

Антонио Конте: Играем прекалено често! - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Интер Антонио Конте заяви, че тимът му е много уморен и фактът, че календарът е много наситен с мачове е основната причина за колебливите резултати.

"Трябва да продължаваме да работим, да вдигаме нивото на играчите. Играхме срещу отличен отбор, който е отпочинал нормално. Елате да видите нашия календар, който е пълна лудост", заяви Конте.

"Винаги играем срещу отбори, които са почивали повече от нас. Винаги играем в 21:45. Може да изглежда нищожно, но в хода на сезона тези неща оказват влияние. За мен е някаква аномалия", добави той.

"Лигата решава часовете на срещите? Останалите отбори се наслаждават на почивката си, която е с ден-ден и половина по-дълга. Ние играем късно вечер, връщаме се в 4 часа сутринта, след това тренираме и се готвим за следващия мач от 21:45 срещу Фиорентина. Компромисите винаги са за наша сметка", допълни Конте.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Covid 20

    2 0 Отговор
    Хайде устискайте още малко и си доиграйте първенството. 2 седмици остават има няма. В началото на юни се говорише, че не се знае нищо и дали изобщо ще завърши Серия А. Ето видя се, че апокалипсисът не дойде и условията за игра са налице. Така че, дай още малко!