Last news in Fakti

30 Юли, 2020 12:15 1 334 0

Байер Леверкузен не пуска Хаверц в Челси, докато Лига Европа не приключи

  • челси-
  • пускане-
  • трансфер-
  • лига европа-
  • фьолер-
  • байер леверкузен-
  • хаверц

ова заяви спортният директор на "аспирините" Руди Фьолер

Байер Леверкузен не пуска Хаверц в Челси, докато Лига Европа не приключи - 1
Снимка: БГНЕС

Байер Леверкузен ще разчита на Кай Хаверц до края на участието си в Лига Европа. Това заяви спортният директор на клуба Руди Фьолер. След отличния си сезон интерес към Хаверц има от някои от европейските грандове, но Челси е фаворит за подписа му. Според английските медии самият играч иска да премине при лондончани и вече има договорка със "сините".

Леверкузен обаче няма намерение да го пусне, преди да е приключил с изявите си в евротурнирите. "Няма никакво съмнение. Няма промяна", заяви Фьолер, когато бе попитан дали Хаверц ще играе за тима в Лига Европа.

Той допълни, че "аспирините" нямат да продадат играча на по-ниска цена поради финансовата ситуация, породена от коронавируса. "Няма да има корона бонус. Независимо за кой играч става дума, това ще е специален трансферен прозорец", коментира Фьолер.

Германският клуб иска около 100 милиона евро за Хаверц. Челси обаче не демонстрира, че кризата се е отразила финансово на клуба. Лондончани вече привлякоха Хаким Зиеш от Аякс и Тимо Вернер от РБ Лайпциг, като обявиха, че селекцията им въобще не е приключила.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА