Last news in Fakti

8 Август, 2020 11:27 1 549 5

Херо: Не сме фаворити срещу Левски

  • берое-
  • фаворит-
  • левски-
  • херо-
  • димитров

"Няма как някой да бъде фаворит на "Герена“", смята старши треньорът на Берое

Херо: Не сме фаворити срещу Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Берое Димитър Димитров - Херо не е съгласен, че неговият тим е фаворит преди сблъсъка с Левски в понеделник. "Няма как някой да бъде фаворит на "Герена“. Левски си е Левски и срещу него никога не е лесно, в каквото и състояние да се намира. А и не виждам какво толкова се е променило при тях. Колко титуляри им ги няма от миналия сезон? Ама наистина титуляри. Не такива като Мазурек. Реално ги няма Тиам, Горанов и Мартин Райнов. Живко Миланов не го броя, защото той отдавна не играе. 

Като гледам, при нас проблемите не са по-малко. Душан Перниш няма да играе заради дисковата херния. Кукула не е картотекиран, Килиан се контузи още на пробите. Чакахме евентуално Ахмед Туба да се върне, но явно няма да се върне и той. Така че при нас, както виждате, проблемите не са по-малки, отколкото при тях", заяви Димитър Димитров пред "Меридиан Мач" и добави, че селекцията още не е завършила.

"Все още ни трябва един външен халф и един нападател. Търсим само свободни агенти. След моето идване, а и доста преди това пари за трансфери не се дават", допълни Херо. Той коментира и битката за челните места през този сезон. "Още не мога да съм категоричен, преди да съм видял новите попълнения във водещите отбори. Но като гледам, Лудогорец и ЦСКА пак са фаворити. Надявам се Берое да се представи много по-добре и да сме по-нагоре от миналия сезон", завърши опитният специалист. Sportal.bg


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    2 1 Отговор
    Херо, за кое ЦСКА казваш, че ще е фаворит?
  • 2 5555

    1 0 Отговор
    Херо ще направи всичко възможно, Левски да победи.
    Ще има много голови ситуации за Берое, но ударите ще бъдат покрай вратата.
    Този мач, сме гледали много пъти!!!
  • 3 ПЕНКО

    0 1 Отговор
    ПРАВ СИ ХЕРО !!! ЮНОШИТЕ И МЛАДЕЖИТЕ ОТ ШКОЛАТА НА ФК "ЛЕВСКИ" ПРЕВЪЗХОЖДАТ -" МФАБУНГО БАМБУКОНГО" -КУПЕН С БОЖКОВИТЕ ПАРИ !!!!!!!!!
  • 4 заката

    1 0 Отговор
    Херо ще даде мача на Левски
  • 5 волен сидеров

    1 0 Отговор
    МАЧА Е ПРОДАДЕН ОТДАВНА-УЕВСКИ КЕ БИЕ