14 Август, 2020 09:38 1 288 2

Левски чака отговор от Лече за Радослав Цонев

  • лече-
  • отговор-
  • контакт-
  • левски-
  • завръщане-
  • цонев

Очаква се италианският клуб да реши бъдещето на българския футболист следващата седмица

Левски чака отговор от Лече за Радослав Цонев - 1
Снимка: БГНЕС

Следващата седмица ще стане ясно дали Левски ще успее да си върне халфа Радослав Цонев. Правата на играча се държат от Лече, който изпадна от италианския елит. Сезонът в Серия "Б" започва на 26 септември, а в клуба все още не са решили на кои играчи ще разчитат през кампанията. 

Лече има цели 10 състезатели, които се завръщат в клуба след преотстъпване. Един от тях е Радослав, който през миналия сезон бе част от Монополи в Серия "Ц". За този тим той изигра 20 мача, в които отбеляза 3 гола.

Ръководството на Левски е в контакт както с полузащитника, така и с Лече, пише "Тема спорт". Думата за това дали играчът ще бъде пуснат под наем или пък дори освободен, ще имат треньорът Фабио Ливерани и директорът Пантелео Корвино, съобщават местните медии. На "Герена" чакат отговора им до дни.

Със "сините" вече тренира братът близнак на Радослав - Борислав. И той обаче има да доуточнява отношенията си с предишния си клуб Интер (Запрешич). Когато той постигне договорка за разтрогване на договора си с хърватите, ще може официално да парафира с Левски.

25-годишните братя са юноши на "сините". Те напуснаха клуба след сезон 2015/16 като свободни агенти. След това Борислав отиде в Берое, откъдето бе продаден на Интер (Запрешич), а Радослав подписа с Лече, като впоследствие бе преотстъпван и във Витербезе.

До момента това лято Левски привлече петима - Николай Кръстев, Матео Стаматов, централните защитници Тома Даске и Живко Атанасов, както и Орлин Старокин.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мимчят

    0 0 Отговор
    Дано даго вземат ,защото ще е по добър от Насиру. ,да речем....Навремето ги изтървахме ей така нахалост...
  • 2 ...

    0 0 Отговор
    И двамата братя са пълни некадърници!!!
    О,О чакат отговор от Барса......