Last news in Fakti

14 Август, 2020 11:43 1 301 1

Няма кандидати за Божидар Чорбаджийски

  • чорбаджийски-
  • оферти-
  • липса-
  • цска

Офертите за защитникът на ЦСКА липсват

Няма кандидати за Божидар Чорбаджийски - 1
Снимка: БГНЕС

Продължава да няма сериозни кандидати за бранителя на ЦСКА Божидар Чорбаджийски, пише "Тема Спорт". Той не попада в плановете на треньора Стамен Белчев и дори не бе в групата за старта на кампанията.

Ръководството на "червените" е обявило на играча, че няма да му прави никакви спънки, ако си намери отбор, в който да продължи кариерата си. Засега обаче такъв няма.

Чорбаджийски напусна Стяуа в края на миналата година. Когато се завърна на "Армията", той обяви, че желае да продължи кариерата си отново в чужбина.

На този етап това не е факт и той продължава да е играч на ЦСКА. Все пак се очаква до края на месеца юношата на "червените" да има нов клуб.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Съдията Дред

    1 0 Отговор
    При дигиталния ЦСКА, Цеката е платежоспособен