Last news in Fakti

22 Август, 2020 10:10 2 240 1

След загубения финал от Севиля: Антонио Конте намекна, че напуска Интер

  • севиля-
  • интер-
  • 3:2-
  • антонио конте

''Трябва да планираме бъдещето на отбора, независимо дали с мен или без мен'', каза наставникът на ''нерадзурите''

След загубения финал от Севиля: Антонио Конте намекна, че напуска Интер - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Треньорът на Интер - Антонио Конте, почти в прав текст заяви, че дните му в Милано са преброени. Той стори това след загубения снощи финал за Лига Европа от Севиля.

"За мен беше чудесно изживяване да съм треньор на Интер и благодаря на собствениците, които ми дадоха тази възможност. Струваше си. Каквото имам да казвам, ще го кажа, когато му дойде времето. Не съм в конфликт с никого в клуба. Става въпрос за различни гледни точки. През тази година се сблъсках с някои ситуации, които не ми харесаха. Те засегнаха семейството ми, а всеки има граници, които не позволява да бъдат преминавани. Ако мислите, че ще отстъпя, грешите. Бепе Марота и Пиеро Аусилио бяха сигурни, че трябва да дойда в Интер и им благодаря. Пак ще кажа, че когато някои неща засегнат личния ми живот, това става неприемливо", отсече Антонио Конте. 

Според Sky Sport Italia фаворит за поста Конте от следващия сезон е Масимилиано Алегри.

"Момчетата работиха много и не спират да се подобряват. За много от тях това бяха първи мачове в евротурнирите, така че натрупаха ценен опит. Сега ще се приберем в Милано и ще си починем 2-3 дни, след което с ръководството трезво ще анализираме изминалия сезон. Трябва да планираме бъдещето на отбора, независимо дали с мен или без мен", подчерта специалистът.

"Получи се напрегнат и равностоен мач, а през второто полувреме беше ясно, че една грешка може да реши всичко. Ние имахме шанс да вкараме трети гол, но вместо това злощастен рикошет в Ромелу направи нещата много сложни. Дадохме всичко от себе си срещу съперник, който притежава огромен опит от предишните спечелени финали. В крайна сметка това се оказа решаващо", добави наставникът на ''нерадзурите''.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Behemoth

    7 4 Отговор
    Оставка на хунтата!