Last news in Fakti

22 Август, 2020 10:19 1 904 0

Щастливият Лопетеги: Тази победа е за феновете!

  • севиля-
  • интер-
  • 3:2-
  • лига европа-
  • хулен лопетеги

''И в памет на Антонио Пуерта и Хосе Антонио Рейес", добави треньорът на Севиля

Щастливият Лопетеги: Тази победа е за феновете! - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Треньорът на Севиля - Юлен Лопетеги, бе на седмото небе от щастие след триумфа на тима му във финала на Лига Европа срещу Интер късно снощи. Това е рекорден шести трофей за ''андалусийци'' в турнира.

"Този отбор е великолепен. Заради философията си, заради начина на работа. Дори да не бяхме спечелили купата, играчите щяха да са също толкова велики. За щастие, успяхме да победим", заяви Лопетеги, който плака от щастие след финала.

"Вярвахме си, въпреки всички трудности и въпреки трите дузпи в последните ни три мача. Както се казва в нашия химн, Севиля никога не се предава. Мачът беше много тежък, но спечелихме ценно отличие", каза още той.

"Надявам се феновете ни да са доволни и да отпразнуват успеха. Тази победа е за тях, за всички, които обичат Севиля, и в памет на Антонио Пуерта и Хосе Антонио Рейес", добави Лопетеги.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА