27 Август, 2020 17:00 2 518 0

Конте иска задължително този футболист на Барса

  • интер-
  • барселона-
  • италия-
  • калчо-
  • антонио конте-
  • артуро видал

Според испанските медии Барселона иска да се отърве от Видал

Конте иска задължително този футболист на Барса - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Треньорът на Интер Антонио Конте поиска от ръководството на тима да привлече футболист на Барселона, пишат италианските вестници.

Конте иска да вземе в тима си чилийския полузащитник Артуро Видал, с когото е работил преди години в Ювентус. Трусовете в Барселона могат да се окажат идеална възможност за привличането на 33-годишния Видал.

Според испанските медии той не влиза в плановете на новия треньор на Барса Роналд Куман. Според Sky Sport Italia шефовете на Интер вече са влезли в контакт с агента на Видал. Интер финишира на второ място в калчото на точка от шампиона Ювентус и иска да подсили тима си за следващия сезон, надявайки се да спре 9-годишната доминация на Юве.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА