Last news in Fakti

31 Август, 2020 11:35 1 233 0

Загорчич: Не можем да подсилим отбора

  • загорчич-
  • цска-
  • славия-
  • подсилване-
  • резерви-
  • контузии-
  • проблеми-
  • загуба

"Имаме прекалено много проблеми с контузени футболисти", смята наставникът на Славия

Загорчич: Не можем да подсилим отбора - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Славия Златомир Загорчич изрази разочарованието си от загубата от ЦСКА в мач от четвъртия кръг на efbet Лига. "Белите" отстъпиха с 1:0 в последните секунди на мача, като по този начин негативната им серия се увеличи до 4 поредни загуби. Те играха с човек повече през второто полувреме след червения картон на Юнус Санкаре. 

"Проблемите идват от смените, не можем да подсилим отбора си, за да играем добре. Всички тези мачове играем с хора на различни позиции и импровизираме постоянно и това е една от причините да се стигне до такива грешки. Момчетата се раздадоха днес на 100 процента. Липсват ни най-много хора на определени позиции и това е най-големият проблем. Има време, ще намерим хора на тези постове, където напуснаха футболисти. Трябва да имаме търпение и евентуално, ако пристигнат футболисти, тогава ще се мисли по-различно. Ние направихме 3 смени заради контузии, много късно взехме и определени играчи, които играха. Терзиев изигра един много силен мач, но за съжаление и той физически не можеше повече. Рискуваме за Емо Стоев. За Ради Кирилов също, затова го пуснахме накрая, за да усети малко терена".
 


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА