Last news in Fakti

1 Септември, 2020 16:44 8 147 5

Готвят битка между Фьодор Емеляненко и Брок Леснар

  • леснар-
  • емеляненко-
  • мма-
  • завръщане-
  • кеч-
  • договор-
  • мач

Американецът не се е разбрал с WWE за новия си договор и обмисля завръщане в ММА

Готвят битка между Фьодор Емеляненко и Брок Леснар - 1
Снимка: instagram

Днес стана ясно, че бившият шампион на UFC в тежка категория Брок Леснар не се е разбрал за нов договор с WWE и вече е свободен агент. Има вероятност 43-годишния американец да се върне в ММА, където не се е бил от 4 години. Ариел Хелуани се е свързал със Скот Кокър, който е президент на Bellator. Хелуани е говорил със Скот за Леснар и президента на Bellator е изявил интерес към бившата кеч звезда.

Конър иска да организира битка между Брок и легендарният Фьодор Емеляненко. Преди години се говореше за битка между тях в UFC, но Дейна Уайт не успя да привлече Емеляненко в своите редици. Сега обаче нещата може да се получат и Кокър е готов да организира боя, който така и не се случи преди време. Леснар записа статистика 5-3-1 в ММА и в тези битки продаде 7,589,000 платени гледания.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Вълкът

    7 22 Отговор
    С по-малкия брат ще стане по-интересен мач. Фьодор да спре да се излага ще е най-добре за него и феновете му.
  • 2 ГоСт

    28 3 Отговор
    В златните години на Фьодор, Леснър не би имал шанс.
    Сега предвид възрастта и на двамата, шансовете са 50 на 50, но мисля че при такъв мач Фьодор ще победи.

    Коментиран от #4

  • 3 Калоян

    34 2 Отговор
    Със най голямо удоволствие ще изгледам един такъв мач!!!! Сблъсък на истински титани и мъже!!!! А за Фьодор който е гледал мачовете му трябва да е наясно че е супер боец - машина за бой !!!!
    -
  • 4 Hellish

    10 0 Отговор

    До коментар #2 от "ГоСт":

    Фьодор е много много по добър боец. Но Леснър е изруд чисто като атлет. Такава сила и скорост на такива габарити. При такъв клас атлети никога не можеш да бъдеш сигурен. Просто толкова много сила и при двамата, винаги може да предостави изненада.
    Да кажем така в пика си Фьодор ще бие 9/10 пъти. Което не значи, че момента в който се срещант няма да е тази 1/10 вечери. Леснър преди да му изрежат червата беше чудо. А и на него вече са му много годинките
  • 5 ИБН ЕБН АЛ КАМИЛ

    2 1 Отговор
    Алфа вълк ли си, алфа аналъ ли си, май ти хлопа дюшамето!!!!! Най добре за твойте фенове е да ти забием една бухалка в дивия и да те чукамееее