Last news in Fakti

4 Септември, 2020 17:56 2 096 0

Ювентус се разбра с Луис Суарес

  • суарес-
  • ювентус-
  • заплата-
  • условия-
  • договор-
  • барселона

Личните условия на футболист са договорени

Ювентус се разбра с Луис Суарес - 1
Снимка: БГНЕС

Ювентус и Луис Суарес са постигнали пълно споразумение за личните условия на футболиста и почти сигурно той ще подпише с клуба, съобщи журналистът на BBC Гийем Балаге. Нападателят ще напусне Барселона или като свободен агент, или срещу символична сума.

Суарес има договор с каталунците за още един сезон, а в него има клауза, че ако запише участие в 60% от срещите, той автоматично ще бъде продължен с нови 12 месеца. На такъв сценарий обаче изобщо няма да станем свидетели, защото футболистът много скоро ще се раздели с клуба, в който е от 2014-а година насам.
На бившия голаджия на Ливърпул ще му се наложи и да си извади испански паспорт, защото иначе ще заема квота за футболист от страна извън Европейския съюз. Процедурата за това би трябвало да отнеме около седмица.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА