Last news in Fakti

6 Септември, 2020 11:15 3 087 8

Решението на Меси да остане не предизвикало никаква реакция сред съотборниците му

  • меси-
  • барселона-
  • тренировки-
  • решение-
  • оставане-
  • съотборници-
  • подкрепа

Аржентинецът е учуден, че не е получил нито едно съобщение за подкрепа от своите съотборници в Барса

Решението на Меси да остане не предизвикало никаква реакция сред съотборниците му - 1
Снимка: БГНЕС

Футболната звезда Лионел Меси реши да остане в Барселона и сложи край на няколкодневната сага около бъдещето му. Както е известно, 33-годишният аржентинец предпочете да остане при „каталунците“ вместо да води съдебни дела с испанския футболен гранд.

Шесткратният носител на „Златната топка“ взе решението си, след като баща му Хорхе проведе среща с президента на Барса Хосеп Мария Бартомеу. Въпреки публичната си декларация, че ще остане при „блаугранас“ Меси все още не се е появил на тренировките на отбора. Това вероятно ще продължи да му носи финансови глоби от страна на клубната управа. Запознати твърдят, че първата тренировка на световната футболна звезда под ръководството на новия треньор Роналд Куман ще бъде в понеделник (7 септември) сутринта.

Испанското радио „Онда Серо“ обаче обяви, че има и друг проблем, с който Лионел Меси се сблъсква за първи път, откакто е едноличен лидер в съблекалнята на „Камп Ноу“. Аржентинецът е учуден, че не е получил нито едно съобщение за подкрепа от своите съотборници в Барса по време на разправиите с клубната управа през последните дни. Вероятно това е и една от основните причини Меси да бъде категоричен, че ще напусне „блаугранас“ през следващото лято, когато изтича договорът му с клуба. Освен това той не е получил и приветствия, след като е обявил, че ще продължи да носи екипа на каталунците за още една година.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    13 20 Отговор
    Че кой го брига за тоз клоун? Вярно, голям играч,.ама беше! Минало, свършено! Сигурно на целия.атбор и щаб им е писнало да се съобразяват с претенциите му, ааа!
    Да си седи сега, да влиза от време на време да загрее, и аре, у лево в ЛА Галакси!
  • 2 456

    10 20 Отговор
    Много ми е противен.

    Коментиран от #3, #7

  • 3 ДГД

    14 5 Отговор

    До коментар #2 от "456":

    Щото мразиш можещите, знаещите и богатите!!!

    Коментиран от #4, #6

  • 4 456

    8 11 Отговор

    До коментар #3 от "ДГД":

    Никого не мразя, просто не ми е приятен като човек а и като играч не го харесвам. Но това си е моето мнение
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 И на мен

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "456":

    и на мен с тази брада 🤯
  • 8 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Лионел Меси е много неприятен тип ! Той е порядъчен човек, има добро семейство по линия на родителите си и по линия на съпругата и децата си..В личен план няма фрапиращи пороци - как да не го намразиш такъв Тип като личност, като човек.
    Като футболист е още по неприятен ! Казват му " бълхата". Дребен - само 170 см. -бяга като ненормален по терена, прави едни отвратителни финтове, Трябва най-малко трима противникови играчи да му се нахвърлят, да го спънат, да го сритат, че чак тогава да падне на тревата. Обикновено ги прави разногледи, скрива им топката и 634 пъти я вкарва за радост на каталунците. На всичкото отгоре 6 пъти "златна обувка, 6 пъти футболист на света , във футболно отношение има около 30 /тридесет/ рекорда. За Аржентина е вкарал , ако не греша 70 гола - направо долна, отвратителна работа ! Аз също така ненавиждам и оня черния Едсон Арантес до Нашименто с неговите над 1000 /хиляда/ гола. гаден тип, ама беше бразилец, а бе , комшии....де Бразилия , там и Аржентина. Същата работа са разни Марадони, Кройфове, Стоичковци.. Какво да Ви кажа?? Вървя си по улица в Жирона, че като ме разбраха едни дъртаци, че съм българин, като вземаха да ми се радват, да ме целуват и през цялото време ... Стоичков, та Стоичнов ... Едва се откачих !!
    Сега и този Меси.......не ми е приятен..и...това е ........