Last news in Fakti

6 Септември, 2020 12:03 2 762 0

Бивш играч на Манчестър Юнайтед се подигра с Алексис Санчес

  • санчес-
  • подигравка-
  • призрак-
  • игра-
  • манчестър юнайтед-
  • рафаел да силва

"Може би е видял призрак и затова не играеше добре при нас", пошегува се Рафаел да Силва

Бивш играч на Манчестър Юнайтед се подигра с Алексис Санчес - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Рафаел да Силва се подигра с Алексис Санчес за думите му, че още от първия момент на "Олд Трафорд" се е почувствал зле и е разбрал, че трябва да се махне от там възможно най-бързо. Нападателят дори е поискал договорът му да бъде разтрогнат и да се върне в Арсенал, но това е нямало как да се случи. Рафаел, който в момента носи екипа на Лион, открито се заяде със Санчес, който вкара 5 гола в 45 мача за "Червените дяволи", преди да бъде трансфериран в Интер.

"Може би е видял призрак и се е уплашил. Само така можем да си обясним, защо играеше толкова лошо във всеки мач", заяви Рафаел.

30-годишният бразилец прекара 7 години в Манчестър Юнайтед и познава отлично обстановката в клуба. Докато бе на "Олд Трафорд" той спечели 3 титли на Англия, Купата на Лигата и игра два финала в Шампионската лига.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА