Last news in Fakti

6 Септември, 2020 15:30 1 878 0

Моуриньо качи футболистите си на покрива на стадиона (ВИДЕО)

  • моуриньо-
  • футболисти-
  • скачане-
  • тотнъм-
  • локомотив пловдив-
  • забавление

Играчите на Тотнъм се забавляват преди мача с Локомотив Пловдив

Моуриньо качи футболистите си на покрива на стадиона (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Жозе Моуриньо заведе играчите на Тотнъм на доста интересно, но и опасно място. В дните преди мача с Локомотив (Пловдив) на 17 септември от втория квалификационен кръг на Лига Европа, Специалния качи своите футболисти на покрива на стадиона на „шпорите“.

Това е една от атракциите на новото съоръжение на лондончани – снимка до клубния талисман Черния петел Чарли, който е и част от клубната емблема.

До там се стига по опасна пътека. Въпреки че всички са привързани с въжета към специален парапет, начинанието е доста опасно, тъй като на покрива на стадиона няма огради и се изисква огромна смелост човек да се качи до там.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА