Last news in Fakti

6 Септември, 2020 16:27 3 182 1

Луис Суарес е бесен на Барселона - иска голяма неустойка

  • барселона-
  • неустойка-
  • ядосване-
  • куман-
  • напускане-
  • ювентус-
  • суарес

Уругваецът настоява оставащите му възнаграждения да му бъдат изплатени, ако се стигне до прекратяване на контракта между двете страни

Луис Суарес е бесен на Барселона - иска голяма неустойка - 1
Снимка: БГНЕС

Луис Суарес е бесен на Барселона, тъй като се чувства като изритан от клуба, за който е дал всичко, на което е способен, твърди Фабрицио Романо.

Заради това той няма намерение да им спести нито цент от огромната си заплата, която каталунците ще му дължат, ако договорът му бъде разтрогнат. Той вече се е споразумял с Ювентус за личните си условия, а сдобиването с италиански паспорт няма да е проблем. Така остава само нападателят да се разбере с настоящия си тим за начина, по който ще се разделят.

Уругваецът има още година от договора си с Барселона, но новият треньор Роналд Куман вече му е съобщил, че не попада в неговите планове. Суарес получава годишна заплата в размер на 23,4 млн. евро и настоява оставащите му възнаграждения да му бъдат изплатени, ако се стигне до прекратяване на контракта между двете страни. За да избегнат това, от клуба може да се договорят с Ювентус за символична трансферна сума, както беше случаят с Иван Ракитич, отишъл в Севиля.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БОГАТИТЕ

    1 1 Отговор
    са богати защото не плащат . Само крал може да стане КРАЛ 👀🚷🧐