Last news in Fakti

8 Септември, 2020 19:48 1 586 0

Лийдс започва мащабна селекция - поиска Юлиан Дракслер

  • дракслер-
  • селекция-
  • новак-
  • висша лига-
  • лийдс-
  • псж

Новакът в Премиър лийг ще се опита да привлече халфа на ПСЖ

Лийдс започва мащабна селекция - поиска Юлиан Дракслер - 1
Снимка: БГНЕС

Новакът в Премиър лийг Лийдс е направил амбициозен опит да се опита да изкуси атакуващия халф на Пари Сен Жермен Юлиан Дракслер. Информацията е на RMC Sport, където се твърди още, че германският национал не се е въодушевил от първоначалното предложение.

Договорът на Дракслер изтича след 12 месеца, но 26-годишният футболист не иска да напуска Париж и поради тази причина е отказал и на няколко тима от Бундеслигата. Спортният директори на френския шампион Леонардо обаче иска да се раздели с Дракслер още сега, за да може клубът взе пак да вземе някакви пари за германеца.

Според RMC в следващите дни се очаква развитие по темата за евентуалния трансфер на Дракслер.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА