10 Септември, 2020 05:16 3 985 3

Напрежение в Барселона! Куман иска Вайналдум, а ръководството - Тиаго Алкантара

  • вайналдум-
  • тиаго алкантара-
  • барселона-
  • желание-
  • напрежение-
  • куман-
  • трансфер

Желанието на новия треньор на каталунците може и да не се изпълни

Напрежение в Барселона! Куман иска Вайналдум, а ръководството - Тиаго Алкантара - 1
Снимка: БГНЕС

Първото напрежение е на път да възникне между старши треньора на Барселона Роналд Куман и част от ръководните фактори в клуба. Причината е трансферната политика на „блаугранас“. Нидерландският специалист настоява за привличането на неговия сънародник Жоржиньо Вайналдум от Ливърпул, докато каталунците предпочитат да вземат Тиаго Алкантара от Байерн Мюнхен, съобщава „Sport“.

Ливърпул е определян като фаворит за подписа на Тиаго Алкантара, но мърсисайдци не са съгласни да платят исканите 30 милиона евро от Байерн Мюнхен за испанския халф.

Английският шампион се надява да продаде някой свой играч, за да финансира привличането на Тиаго, докато в Барселона са убедени, че е далеч по-добър вариант да си върнат именно Алкантара, вместо да плащат на Ливърпул за Вайналдум.

Скаутското звено на Барселона продължава да убеждава Куман, че точният човек за халфовата линия на тима е Тиаго Алкантара.

Каталунците се надява да вземат, освен Вайналдум (или Алкантара) и Мемфис Депай, като за целта са отделени около 60 милиона евро за двете попълнения. Шефовете на „Камп Ноу“ вярват, че с оглед на финансовата ситуация в света средствата ще са достатъчни, за да бъдат привлечени двама класни футболисти.

Тиаго Алкантара беше в Ла Масия и се изкачи до първия отбор на Барселона през лятото на 2011 година, прекарвайки два сезона, преди да премине в Байерн.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 гого

    2 2 Отговор
    Тази година ще се борят за лига европа
  • 3 Шаран БГ

    1 0 Отговор
    Тези милиони ги нямат за нищо !!! И то благодарение на всичките запалянковци / инчас/ балами, привърженици на Барса. Светът може да се свърши - ама тея нямат свършване.