Last news in Fakti

11 Септември, 2020 01:00 2 227 0

Джордан Хендерсън се сбогувал с трогателно писмо с Деян Ловрен

  • хендерсън-
  • писмо-
  • трогателно-
  • ловрен-
  • напускане-
  • зенит-
  • ливърпул

Хърватският защитник напусна "мърсисайдци" и заигра в Зенит

Джордан Хендерсън се сбогувал с трогателно писмо с Деян Ловрен - 1
Снимка: БГНЕС

Новото попълнение на Зенит Деян Ловрен публикува в Инстаграм трогателното писмо, с което капитанът на Ливърпул Джордан Хендерсън се е сбогувал с него след трансфера, с който защитникът напусна Ливърпул. То е било придружено с умалено копие на трофея в Премиър лийг, който двамата завоюваха с отбора след 30-годишното чакане на мърсисайдци това да стане. Хърватинът си тръгна от “Анфийлд” през това лято след 6-годишен престой там.

Ето как Хендерсън се е сбогувал с доскорошния си съотборник:

“Дей,

Невъзможно е да си мисля за Ливърпул без твоето присъствие сред нас и, ако трябва да бъда честен, все още не съм осъзнал напълно, че няма да се върнеш.

Ти беше толкова важна фигура в нашия тим и една от най-големите движещи сили за достигането до положението, в което сме в момента - на победители и шампиони.

Надявам се, че осъзнаваш, че в играта с право си смятан за един от най-добрите в това, което правиш. На нас и Хърватия ти придаваше манталитет в съблекалнята винаги да продължаваме да се борим.

Дори в периоди, в които беше тежко за теб, ти все още беше насреща за всеки друг. Никога няма да забравя подкрепата, която ми оказа, и разликата, която ти направи за мен чрез помощта ти във воденето на този отбор. Ти винаги беше капитан дори и без лента. Всички взимаме пример от теб.

Извън терена ти беше сред най-големите характери, с които съм делил една съблекалня. Всеки играч, без значение откъде по света идваше или при какви обстоятелства го правеше, можеше да установи връзка с теб. Това е невероятно човешко качество.

Вече ми липсваш, въпреки че все още очаквам да се върнеш в “Мелууд” и да си в центъра на шегите и дискусиите. Надявам се, че разбираш колко много ценим това, което даде на този клуб и на нас като отбор. Не мога да ти благодаря достатъчно и винаги съм на разположение ако ти или твоето семейство имате нужда от нещо.

Успех в бъдеще, но да знаеш, че все още имаш братя в Ливърпул, ако някога имаш нужда от нас.

YNWA

Хендо”, пише в писмото.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА