10 Септември, 2020 11:19 1 807 0

Депай договори личните си условия с Барселона

  • лион-
  • жуниньо-
  • барселона-
  • договорка-
  • лични условия-
  • депай-
  • преговори

"Преди да напусне за националния отбор, го попитах за Барса и дали е получил някакви обаждания, но той отрече", заяви футболният директор на Лион Жуниньо Пернамбукано

Депай договори личните си условия с Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Новият старши треньор на Барселона Роналд Куман може съвсем скоро да се сдобие с първото си ново попълнение, откакто пое клуба това лято. Една от главните цели пред специалиста е Мемфис Депай, като изглежда, че футболистът вече е договорил личните си условия с "каталунците". Според известния италиански журналист Фабрицио Романо обаче Барселона и Лион все още не са се разбрали за трансферната сума.

В интервю с „RMC Sport“, футболният директор на Лион Жуниньо Пернамбукано намекна, че нападателят може да напусне „хлапетата“ и да се събере със сънародниците си Френки де Йонг и Роналд Куман в Барселона.

„Той не е молил за нищо. Преди да напусне за националния отбор, го попитах за Барса и дали е получил някакви обаждания, но той отрече. Все пак Куман ме бе треньор в тима на Холандия, така че всичко е възможно“, каза Жуниньо.

До този момент Депай е изиграл 139 мача за Лион след идването си от Манчестър Юнайтед през януари 2017, в които се е разписал 57 пъти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА