Last news in Fakti

15 Септември, 2020 16:34 2 387 5

Ужас! Пребиха сестрите на футболна звезда

  • марез-
  • бой-
  • фризьорски салон-
  • манчестър сити-
  • сестри-
  • бандити

Сестрите на Рияд Марез от Манчестър Сити са били бити от група бандити в собствения си козметичен салон

Ужас! Пребиха сестрите на футболна звезда - 1
Снимка: БГНЕС

Сестрите на футболната звезда Рияд Марез от Манчестър Сити са били пребити от група бандити в собствения си козметичен салон в Париж. Дуня и Инес са с контузии и травма, а техните служители са отнесли ритници и удари.

Група от 12 нападатели са разбили и множество козметични продукти, след като един от клиентите на салона във френската столица е отказал да плати за извършените процедури.

Дуня, срещу която е извършен и опит за душене, твърди, че със сестра ѝ са обект на атаката, тъй като брат им е известен футболист.

„Всичко започна, когато жена отказа да плати за извършените процедури. За броени секунди пристигнаха три коли пред салона. Вътре влезе група от мъже и ни нападна. Крещяха и обиждаха всички. Хвърляха и чупеха неща. Един ме хвана за гърлото, а друг риташе сестра ми“, обясни Дуня.

„Със сестра ми всяка сутрин ставаме рано и се трудим здравата. Заслужаваме уважения за усилията си“, допълва собственичката на козметичния салон.

Не е ясно дали нещо е било откраднато при нападението. Самият Рияд Марез не може да посети лично сестрите си и да им вдъхне кураж, тъй като е под карантина след положителна проба за коронавирус.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 миш

    11 4 Отговор
    В ЕС и особено в Париж,не бият никои.Да не е виновен пак Путин,некоя разведка,агенти и так дале?
  • 2 ЦК на ГЕРБ

    3 1 Отговор
    Нинова е виновна!!!
  • 3 Логически, а не граматически

    1 1 Отговор
    Еми те като са почнали, едва ли ще спрат с тормоза. Брат им е много заможен човек, да им дава парички и да си почиват момичетата!
  • 4 One

    5 0 Отговор
    Едва ли заради брат им са отнесли шам. ри. Или алжирци или мароканци са били "бандитите"- на тях им трябва само кофти поглед или дори забележка,и веднага скачат на бой. 12 мургави с три автомобила срещу две жени....познато ли е и по нашите географски ширини?
  • 5 Някой да им даде истинска работа

    1 0 Отговор
    Малей не думай, трудели се здравата, ставали рано още в 9 часа