Last news in Fakti

15 Септември, 2020 18:01 1 291 3

Манчестър Юнайтед се отказва от Санчо, насочва погледа си към Бейл

  • манчестър юнайтед-
  • бейл-
  • наем-
  • санчо-
  • реал мадрид-
  • борусия дортмунд

"Червените дяволи" възнамеряват да привлекат уелсеца под наем за една година

Манчестър Юнайтед се отказва от Санчо, насочва погледа си към Бейл - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед вече губи търпение и надежда, че може да привлече звездата на Борусия (Дортмунд) през това лято. Германският клуб отказва да намали цената на английския национал и поради тази причина от "Олд Трафорд" са решили да се насочат към Гарет Бейл. Според "Сън" намерението на "червените дяволи" е да привлекат под наем крилото на Реал Мадрид за една година. След това условията може да бъдат предоговорени и уелсецът да остане допълнителни 12 месеца.

Реал предпочита да продаде Бейл за постоянно, като "белите" искат за 31-годишния играч 20 милиона евро. Бившият футболист на Тотнъм има договор с кралския клуб за още два сезона. Той получава огромна заплата на "Сантиаго Бернабеу", но Бейл може да се съгласи да я намали, а освен това Реал ще поеме част от възнаграждението, ако наистина се стигне до преотстъпване под наем.

Бейл не за първи път се свързва с Манчестър Юнайтед. През години сър Алекс Фъргюсън, Дейвид Мойс и Жозе Моуриньо правеха неуспешни опити да го привлекат на "Олд Трафорд". Може да се окаже, че точно сега този трансфер най-сетне ще се осъществи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мъка

    5 0 Отговор
    Пфу взеха го за 200 милиона а го продават за 20 . Мъка мъка.

    Коментиран от #2

  • 2 По-точно

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "мъка":

    110 милиона Евро и голяма заплата.
  • 3 ЦеСкИ лЕсЕкА

    1 0 Отговор
    Така и не разбрах,защо Зидан не харесва този уникален футболист?!?!Бърз,техничен а в същото време огромен и труден за спиране!