Last news in Fakti

23 Октомври, 2012 13:06 739 1

ЦСКА официално се извини на БФС

  • цска-
  • бфс-
  • извини-
  • георги павлов

Търговският директор на ЦСКА – Георги Павлов отговори на БФС.

Вчера футболната централа поиска официално извинение от Павлов по повод изказването му, че „червените“ не са получили премията си от 50 000 лева за спечелената Купа на България през 2011 година. 

Георги Павлов публикува своята позиция на официалния сайт на червения тим.

„Уважаеми дами и господа,
чувствам се изключително поласкан, че при наличието на огромен обем работа в българския футбол, в БФС имат време да се занимават с мен. Следят телевизионните ми изява, четат интервютата ми… Вчера от футболната централа поискаха да им се извиня.
Направиха го като прикачиха квалификации към името ми. Обвиниха ме в некомпетентност. Добре. Ако трябва ще го направя. Ще кажа че съжалявам. Може да съм сбъркал. Затова ще се извиня. От БФС очаквам обаче, да защитава интересите на клубовете. На всички. Това исках. Нищо повече. Имам достойнство. Сбъркам ли – признавам. Въпреки че, от БФС мълчат, когато грешат. Не казват „извинявайте”, нито за Анисе, нито за Платини, и още куп казуси. Е, аз ще кажа. Защото ЦСКА е най-важен.
Георги Павлов
Търговски директор”


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Обективен

    0 0 Отговор
    ЦСКА винаги е бил и ще остане основен дразнител в БФС, където по традиция всички са отявлени левскари... Вече сме свикнали с това, та нищо ново под слънцето.