2 Октомври, 2020 19:46 2 534 0

Роналд Куман: Гордея се с моите момчета

  • куман-
  • гордост-
  • барселона-
  • селта виго-
  • победа-
  • футболисти

Треньорът на Барселона засипа с похвали възпитаниците си след победата с 3:0 над Селта Виго

Роналд Куман: Гордея се с моите момчета - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът Роналд Куман похвали футболистите на Барселона за духа и дисциплината, които показаха при победата с 3:0 срещу Селта с човек по-малко. Клеман Лангле бе изгонен с втори жълт картон в 41-вата минута, когато каталунците водеха с един гол.

Ансу Фати в 11-ата минута, автогол на Лукаш Оласа в 50-ата и попадение на Сержи Роберто в добавеното време оформиха класиката за гостите.

"Гордея се с отбора ми и това, което момчетата направиха в мача срещу Селта. Те играха много добре и дисциплинирано, когато бяха с човек по-малко. Подобни мачове и резултати ни дават повод да вярваме, че вървим в правилната посока", заяви Куман след победата.

"Играем така, както и тренираме. Вижда се, че сме в много по-добра физическа форма, но не ми е работа да правя сравнения с миналия сезон. Интересува ме само предстоящия и виждам, че футболистите ми също са мотивирани".

В другите мачове от вечерта с двама души по-малко новакът Кадис постигна победа с 1:0 на терена на Атлетик (Билбао), а Севиля надви с 1:0 „Леванте“ на свой терен.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА