Last news in Fakti

3 Октомври, 2020 16:35 25 708 15

Абсолютна сензация на Ролан Гарос

  • ролан гарос-
  • сензация-
  • даниел алтмайер-
  • матео беретини

Матео Беретини отпадна от квалификант

Абсолютна сензация на Ролан Гарос - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Квалификантът от Германия - Даниел Алтмайер, поднесе голямата изненада на деня, след като победи в три сета №7 в схемата Матео Беретини – 6:2, 7:6 (5), 6:4 и се класира за втората седмица на „Ролан Гарос“, предава tennis24.bg.

По този начин Алтмайер последва примера на Себастиан Корда, който също си гарантира място във втората седмица, тръгвайки от квалификациите.

Въпреки изразителната победа, двубоят беше сравнително равностоен, като Беретини имаше своите шансове. Във втория сет италианецът на два пъти излизаше с пробив напред, но така и не успя да задържи за дълго преднината си. Голямата разлика днес дойде от броят непредизвикани грешки – 21 за Алтмайер и двойно повече за Беретини - 42.

На осминафиналите германецът със сигурност ще играе с представител на Испания – Роберто Баутиста Агут или Пабло Кареньо Буста.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 31 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гоуст

    35 5 Отговор
    И кое му е сензационното? Алтмайер би Лопез и Щруф, а Беретини не е топ тенесист, че да се води изобщо някаква сензация
  • 2 Дълбоко Виждащ

    7 4 Отговор
    Даа ,гледайки мача,останах с усета,че Беретини искаше да загуби по-бързо.....Не винаги-това,което виждат очите..Е това,което виждат..очите!Григор тръгна добре,но....Бог знае!
  • 3 Дълбоко Виждащ

    8 4 Отговор
    Григор Димитров води с 5на1-подава Баена...вероятно,може би Димитров да спечели 1ви сет...Когато играе Григор Димитров трябва да се използват..Такива думи,като дано,може би,вероятно итн...
  • 4 Дълбоко Виждащ

    5 2 Отговор
    първи сет 6на 1 за Димитров27/40-75%спечелени точки при 1сервис,2Аса,2-двойни грешки,3пробива от4....Ако денят се познава от сутринта....За жалост при Димитров...не е така,затова.Дано,дай Боже!

    Коментиран от #5, #6, #15

  • 5 мъка

    7 0 Отговор

    До коментар #4 от "Дълбоко Виждащ":

    Стига дърпа дявола за опашката.
  • 6 Фен

    7 5 Отговор

    До коментар #4 от "Дълбоко Виждащ":

    Гледам, че разбираш и от тенис, освен от вируси...Би ли обяснил защо на Ролан Гарос всички са с маски и почти няма публика. И французите ли са заблудени и прости, че се пазят от "безобидния грип"?

    Коментиран от #7

  • 7 Дълбоко Виждащ

    6 9 Отговор

    До коментар #6 от "Фен":

    Защото знаят за Проклятието на Кадафи към тях! Още не сте разбрали ,че товоа е Биологично оръжие???Чакате щабът да ви известиКолкото до състезателите -те са принудени,да носят,за да не ги санкционират!ще бъде голям майтап мача на Григор с Цици...И двамата са с ...поразклатена нервна система малко по-добра от тази на генерал-плъх, в решаващите моменти и ще се насладим на невероятни ...грешки!
  • 8 ИБН ЕБН АЛ КАМИЛ

    11 9 Отговор
    Каква изненада е това????? Изненада е, че такива като Беретини, Гофен, Монфис, Гринго, Агут, Магут, Алисием, Фонини, Раонич, Иснър и други отрепки се въртят вече 5 години в топ 20,без да са спечелили ГОЛЯМ ТУРНИР..... това е изненадата, господа!!!!!!!!! Всичко след ДЖОКА, Надал, Федя, Тийм...., донякъде Медведа, Звяра и византиенца....е за скраб...... Нищо не става след 7-8 място.......... НЕ може уж голям тенесист, при положение, че на 14 турнира се дават 1000 точки и повече, да седиш 5 години на максимум 2500 точки!!!!!!!, и то при положение, че се включваш от 2 или 3 кръг, където имаш гарантирани 45 или 90 точки без ИГРА....... КАКЪВ ГОЛЯМ СИ,.... МЕНЕ ЩЕ МЕ Е СРАМ..... ТАКА, ЧЕ ВСИЧКИ СЛЕД 8 МЯСТО И ДА ПАДНАТ И ДА БИЯТ НЕЕ НИККВА ИЗНЕНАДА, ДРУЗЯЯЯЯ..... АКО НЯКОЙ ОТ ПЪРВИТА ПАДНЕ ДО 5 КРЪГ НА ТУРНИР Е ИЗНЕНАДАТА..... ИЗНЕНАДА Е ЧЕ БЪЛГАРИ, СЪРБИ, РУСНАЦИ НИ СПИРАТ И ДИСКВАЛИФИЦИРАТ ЗА 2 МИНУТИ, А ТАКИВА КАТО АРМСТРОНГ КАРАТ 10 ГОДИНИ С ДОПИНГ НА ТУР ДЬО ФРАНС С ДОПИНГ И НИКОЙ НИЩО НЕ КАЗВА..... И СЛЕД МИЛИАРДИ НАПРАВЕНИ ОТ РЕКЛАМИ ГО НАКАЗВАТ СЛЕД КАТО Е СПРЯЛ СЪС СПОРТА..... ХАХАХА...... ХАХАХА...... ХАХАХА...... ЕЕЕ, В КАКЪВ СВЯТ ЖИВУРКАМЕ САМО, А????? А ИЗНЕНАДА ЛИ Е, ЧЕ СЕРЕНА НА 40 ГОДИНИ, СЛЕД РАЖДАНЕ, ИГРАЕ НА ВИСОКО НИВО, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ АЗ СЛЕД 8 ЧАСА РАБОТА НА ЕДИН СТОЛ, НЕ МОГА ДА СЕ ИЗПРАВЯ!!!!! ХАХАХА..... КАК СТАВА ТОВА МАЙНА НЕЗНАМ...... СИГУР НЕ ЯДЕ КРЕНВИРШИ СЪС ГЛУТЕН, А ПИЕ 10 ПЪТИ ФИЛТРИРНА ВОДА ОТ ГОРИТЕ ТИЛЕЛЕЙСКИ

    Коментиран от #9, #10

  • 9 Марци

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "ИБН ЕБН АЛ КАМИЛ":

    Забрави Серина
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 До номер 6

    2 3 Отговор
    Единственото обяснение да гледаш тенис с маска и да няма зрители е....че французите като всички останали баш европейци,са страхливи плъхове ! Я ги докарай тези тенисисти в България и разреши да има публика без маски да видиш какво ще стане !

    Коментиран от #14

  • 12 Надалчо

    3 1 Отговор
    Ако това е абсолютна сензация, лак ще е заглавието ако отстрани Надал.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Ми за твой шок

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "До номер 6":

    ще си играят хората, нищо няма да кажат, даже ще се усмихнат, повечето западноевропейци са го "прекарали", ала ЕС ще ни погнат и ще ни орежат евросредствата. Няма да има за пълнене на шкафове.
  • 15 Хей шубекийо 🤣

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Дълбоко Виждащ":

    друг път гледай с ядки и бира и се научи да се наслаждаваш. Представи си, ако ти беше спортист, а? Публиката трябва да дава увереност и положителна енергия на състезателя, а не да го притеснява, изпадайки в паника. Ама случвало се е... ми Историята е за това, да ни учи и да ставаме по-добри. Григо преди е бил още хлапе, сега вече доста е помъдрял. Не ми дадоха да изгледам третия сет, но на първите два даже скучах, доста се учудих, че някой чак е бил нервен 🤣