Last news in Fakti

9 Октомври, 2020 16:27 2 062 6

ЦСКА определи цените на билетите за мачовете в групите на Лига Европа

  • цска-
  • билети-
  • лига европа-
  • футбол-
  • фенове

Към момента клубът ни няма писмено потвърждение за това какъв брой зрители ще ни бъдат разрешени

ЦСКА определи цените на билетите за мачовете в групите на Лига Европа - 1


ЦСКА определи цените на билетите за мачовете от груповата фаза на Лига Европа.

Ето какво пише сайтът на клуба:

Във връзка с предстоящото ни участие в груповата фаза на Лига Европа искаме в аванс да Ви информираме как ще може да се сдобиете с билети за срещите. Както е известно, УЕФА допуска присъствието на публика до максимум 30% от капацитета на стадиона. Това обаче трябва да е съобразено с мерките и наредбите за безопасност на местните здравни власти, касаещи COVID-19.

Към момента клубът ни няма писмено потвърждение за това какъв брой зрители ще ни бъдат разрешени. Окончателна яснота се надяваме да имаме след срещата на съответните министерства и държавни институции идния вторник. На следващия ден, в зависимост от разрешения капацитет, ще обявим и броя билети за продажба.

Уведомяваме Ви, че предимство при закупуването им ще имат притежателите на валидни за сезона абонаментни карти. Те ще получат чрез СМС специален код, с който ще могат да си купят по два пропуска, които ще бъдат поименни и ще са с отстъпка от 10% от редовната цена. Билетите ще бъдат „резервирани“ за тях в първите три дни от пускането им в продажба. Допълнително ще обявим информация за начините, по които могат да се закупят. Цените са 36 лева за сектор А и по 18 лева за Г, В и Б.

Имайте предвид, че зрителите ще трябва да бъдат разположени пропорционално във всички сектори на Националния стадион „Васил Левски“, спазвайки правилата за социална дистанция. Немалък брой от най-атрактивните места в сектор А ще бъдат неизползваеми, защото са необходими по наредба за нуждите на УЕФА за спонсори, партньори, техническа и буферни зони, щабовете на отборите и т.н.

Разчитаме на Вашата активност и Ви призоваваме за още малко търпение! За съжаление, обстоятелствата налагат немалки ограничения, но въпреки това сме убедени, че нашите футболисти ще имат, както винаги, всеотдайна и мощна подкрепа от трибуните!


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МИШ

    2 1 Отговор
    Малко са,поне 200-300 лева,абе вие познавате ли парите?

    Коментиран от #5

  • 2 Гундий

    4 0 Отговор
    А от Подуяне колко ще искат за билетите за лига европа

    Коментиран от #3

  • 3 ЛЕВСКИ 1914

    3 3 Отговор

    До коментар #2 от "Гундий":

    Литекс тире НЕ Е Цска Цска ФАЛИРА.
  • 4 Говедо

    3 1 Отговор
    То и Кенефски отдавна фалира,но докато тиквата и свинята са още на власт ще ги подържат още в А група
  • 5 Karosel

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "МИШ":

    По-евтини са от на кремвиршите!
    Дори са малко за груповата фаза.
  • 6 Karosel

    0 0 Отговор
    По-евтини са от на кремвиршите!
    Дори са малко за груповата фаза.