14 Октомври, 2020 05:15 2 323 1

Ливърпул ще може да разчита на звездите си срещу Евертън

  • клоп-
  • ливърпул-
  • мане-
  • тиаго алкантара-
  • евертън-
  • дерби-
  • тренировки

Садио Мане и Тиаго Алкантара подновиха тренировки

Ливърпул ще може да разчита на звездите си срещу Евертън - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп получи изключително добри новини преди предстоящото дерби на Мърсисайд срещу Евертън. Садио Мане и Тиаго Алкантара подновиха тренировки, след като вчера и двамата са дали отрицателни резултати на тестовете за COVID-19. Сенегалецът и испанецът изкараха 10-дневни периоди на самоизолация, след като се оказаха заразени. Алкантара пропусна мачовете с Арсенал и Астън Вила, докато Мане бе аут единствено при разгромната загуба от бирмингамци.

Според протокола всеки играч, който е дал положителен резултат, трябва да се самоизолира за 10 дни, след което да има два последователни негативни резултата, преди да се присъедини към основната група.

Алкантара и Мане ще имат достатъчно време за тренировки, което означава, че спокойно могат да започнат като титуляри в съботното дерби срещу лидера във временното класиране Евертън.

Юрген Клоп обаче вероятно няма да може да разчита на Неби Кейта, за когото се твърди, че също е дал положителен резултат по време на лагера с националния отбор на Гвинея. Тази информация все още не е потвърдена официално от клуба.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Башбаш

    2 0 Отговор
    Пул ще победи. Само вратаря е несигурно звено. Гомес не тпябва да играе в слаба форма е.