Last news in Fakti

14 Октомври, 2020 17:14 1 298 0

Борусия Дортмунд не иска да продава Джейдън Санчо през зимата

  • борусия дортмунд-
  • санчо-
  • продажба-
  • отказ-
  • задържане-
  • оферта-
  • манчестър юнайтед

Вестфалци ще се опитат да задържат крилото си, дори и да дойде добра оферта от Манчестър Юнайтед

Борусия Дортмунд не иска да продава Джейдън Санчо през зимата - 1
Снимка: БГНЕС

От Борусия (Дортмунд) няма да продадат Джейдън Санчо през зимния трансферен прозорец дори ако пристигне оферта за него от страна на Манчестър Юнайтед, пише “Билд”.

Според изданието слуховете, че “червените дяволи” ще се опитат да привлекат английския национал и през януари са неоснователни, тъй като “жълто-черните” няма да се разделят с него дори и да бъдат удовлетворени исканията им за 120 млн. евро. Клубът претърпя големи загуби заради пандемията от коронавирус, но няма никакво намерени да продаде един от ключовите си играчи по средата на сезона. В Дортмунд са сигурни, че Санчо е на път да се превърне в световна звезда и че цената му само ще нараства. Затова на “Сигнал Идуна Парк” очакват той да струва повече следващото лято.

20-годишният играч се разбра с Юнайтед за личните си условия, но англичаните така и не успяха да се споразумеят с Борусия. Така впоследствие те привлякоха още по-младите Факундо Пелистри и Амад Траоре за позицията на дясното крило.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА