Last news in Fakti

16 Октомври, 2020 13:02 2 226 1

Асен Караславов поиска акциите на Ботев Пловдив

  • караславов-
  • искане-
  • акции-
  • предоставяне-
  • трета страна-
  • ботев пловдив-
  • спасение

Прокуристът иска да ги предостави на трета страна

Асен Караславов поиска акциите на Ботев Пловдив - 1
Снимка: botevplovdiv.bg

Прокуристът на Ботев (Пловдив) Асен Караславов входира заявление до Управителния съвет на Сдружение ПФК Ботев, съобщиха от клуба. В него ръководителят на "жълто-черните" иска мандат за предоставяне на акциите на трета страна с цел продажба срещу задължение за издръжка и участие в Управлението на Клуба.

Ето и пълния текст на заявлението:

Уважаеми Г-н Председател,
Уважаеми Господа,

Обръщам се към Вас в качеството Ви на собственици и държатели на мажоритарния пакет акции на Акционерното дружество, с молба за възлагане на мандат за срок от един месец, считано от датата на вашия отговор на настоящото заявление, на мен Асен Димитров Караславов – Прокурист на ПФК “Ботев“ АД за предоставяне на акциите на трета страна с цел продажба срещу задължение за издръжка и участие в Управлението на Клуба.

В тази връзка Ви уведомявам, че ще поема ангажимент към Вас за предоставяне на нужната информация и уреждане на договор за прехвърляне и закупуване на акциите при наличие на съгласие от Ваша страна.

Настоящето заявление цели коректно и отговорно отношение от страна ПФК “Ботев“ АД относно уреждане собствеността на акциите на дружеството, респективно обезпечаване нормалната работа в Клуба. Подписването на евентуален договор между Сдружение ПФК Ботев Пловдив и трета страна, ще бъде основано на Устава и Вътрешните правила на дружеството.

Очаквам Вашето решение в рамките на 3 дни (до19.10.2020 г. включително).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.