Last news in Fakti

19 Октомври, 2020 06:57 6 951 3

Венци Стефанов: Всички трябва да се съобразяваме с тях! Безобразие!

  • венци стефанов-
  • славия-
  • левски-
  • фенове-
  • футбол

Най-лошото и  гадно нещо са счупените седалки в гостуващия сектор

Венци Стефанов: Всички трябва да се съобразяваме с тях! Безобразие! - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов бе доволен от победата над Левски с 1:0.

„Двата отбора се бориха. Ние спечелихме, защото повече желаехме победата. С новия треньор се появи нагласата и играта. Виждате, че победите идват. Най-лошото и гадно нещо са счупените седалки в гостуващия сектор. Това е вандалщина. Полицията трябва да вземе мерки за тези прояви. Защо не седяха по дърветата? Където отидат ще чупят. Това казват те, а кои са? Всички трябва да се съобразяваме с тях. Безобразие“, заяви Стефанов.

„Най-старите клубове в България и дербито между тях винаги е било много оспорвано. Смятам, че оттук натам нещата ще се решават с футболни средства. Доволен съм от съдийството, въпреки че имаше някои отсъждания, които не ми харесаха. Новият треньор внесе самочувствие, бързина в атаката и борбеност. Георги Петков внесе сигурност в защитата.

Момчетата повярваха в себе си. Когато имаш силен дух са по-големи и шансовете ти за победа. Чужденците само в единия отбор се брояха на пръсти, а в другия - нямаше. На македонеца дворът му е в България. Какъв чужденец е? Ще кажете, че и Томбак е чужденец. Няма чужденци в Славия. Треньорът е повече българин от много други треньори. Само му се обадих и веднага тръгна от Русия. Каза, че щом е за България идва“, добави още той.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дългия

    42 2 Отговор
    Прав е Венци Стефанов.Какво е това чупене по стадионите тези прояви трябва да се спрат .Ако други фенове начупят седалките на герена както няма пари скоро няма да ги сменят.
  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    26 5 Отговор
    БРАВО САМО СЛАВИЯ
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    24 0 Отговор
    повечето фенове ходят на мач не да подкрепят ада създават побойща проблеми какво стана с нова дете н по което хвърлиха бомбички ултрасите на ЧЕРНО МОРЕ ВА РНА след мача ЧЕРНО МОРЕ ЦСКА