19 Октомври, 2020 09:24 2 482 1

Ново напрежение в сектора на Левски и куп изпочупени седалки на мача със Славия

  • футбол-
  • левски-
  • фенове-
  • славия

След двубоя босът на Славия Венцеслав Стефанов разкритикува привържениците

Ново напрежение в сектора на Левски и куп изпочупени седалки на мача със Славия - 1

Десетки седалки в гостуващия сектор на стадиона на Славия бяха изпочупени от агитката на Левски в днешното (18.10 б.р.) дерби между бели и сини, завършило с успех за Славия. След двубоя босът на Славия Венцеслав Стефанов разкритикува привържениците на противниковия отбор, които два дни преди мача публикуваха позиция, в която не одобряват това, че ще бъдат изпратени в Сектор "В" на стадион "Славия".

Снощи агитката на Левски беше разделена в два различни сектора, за да не се повторят ексцесиите от последното гостуване в "Коматево". Това не попречи да има напрежение в Сектор "В", в края на първата част, където беше основната част от "сините" привърженици.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кой68

    12 0 Отговор
    Простотия без граници....Агонията продължава.Кого лъжем и защо......