Last news in Fakti

20 Октомври, 2020 18:15 2 241 0

Ще разследват боксовия съдия Тери О’Конър, вижте причината (СНИМКА)

  • тери о'конър-
  • боксов съдия-
  • разследване-
  • телефон

О’Конър е хванат с телефон в ръка по време на работа, но в неговият случай това може и да му коства кариерата

Ще разследват боксовия съдия Тери О’Конър, вижте причината (СНИМКА) - 1

Боксовият съдия Тери О’Конър ще бъде разследван от Британския боксов борд (BBBofC) заради снимка, която се появи след галавечер във Великобритания през изминалия уикенд. Това бе заявено в официалния сайт на организацията, предава boec.bg.

О’Конър е хванат с телефон в ръка по време на работа, но в неговият случай това може и да му коства кариерата. По време на битката между Люус Ритсън и Мигел Васкес в лека категория той е хванат в кадър с телефон в ръка, а оценката му на мача (117-11 за Ритсън) бе с доста голяма разлика от тази на колегите му.

Боксовият мениджър Еди Хърн, който е и промоутър на британеца Ритсън, не бе съгласен с решението в полза на боеца му и коментира снимката, на която се вижда О’Конър с телефон в ръка. Той заяви, че случаят определено трябва да бъде разгледан от съответния орган.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА