27 Октомври, 2020 13:32 3 735 7

Мениджърът на Антъни Джошуа: Кубрат Пулев е опасен и заслужава уважение

  • антъни джошуа-
  • кубрат пулев-
  • бокс-
  • еди хърн

От една страна приказките му, че Пулев ще нокаутира Джошуа, са си просто думи

Мениджърът на Антъни Джошуа: Кубрат Пулев е опасен и заслужава уважение - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, даде интервю за американската компания DAZN. Именно тази медия ще излъчи битката на световния шампион на IBF, WBA, WBO и IBO с Кубрат Пулев в “О2 Арена” в Лондон на 12 декември. Британецът призова всички да се отнасят с по-голямо уважение към Кобрата и посочи българина като боксьор от Топ 10 на света и дори сред най-добрите петима, пише Тема спорт.

“Ей Джей е по-фокусиран отвсякога. Мачът с Пулев е много добър по няколко причини. Кубрат със сигурност е боксьор от Топ 10 на света, като може да се спори дали не е и в Топ 5. Има една загуба от Владимир Кличко, той е опасен, има сила в ръцете, ръстов боксьор е и технически солиден. Не ми е минавало през акъла, че трябва да пренебрегнем този мач. Пулев е задължителен претендент, активен е, а ние трябва да продължим да се развиваме. Ако може да победим Кубрат Пулев, значи може да победим и Тайсън Фюри, толкова е просто. Не може да се криеш от противниците си и да премерваш риска. Ей Джей има нужда от този мач, а Кубрат Пулев заслужава уважение. Той е опасен, но Антъни трябва да премине през него”, анализира ситуацията Хърн.

Относно мнението на мениджъра на Кобрата Боб Арън, че българинът ще нокаутира Джошуа, той заяви: “От една страна приказките му, че Пулев ще нокаутира Джошуа, са си просто думи. Но от друга - не може да подценяваме такъв противник. Ако Ей Джей бе нокаутирал Анди Руис в рамките на 3 рунда, сега никой нямаше да дава шанс на Кубрат Пулев. Но това не се случи. Видяхме какво стана в “Медисън Скуеър Гардън”. Така че въпросителната остава - дали е било подценяване, лоша подготовка, малшанс или просто всеки е победим в тежка категория?

Има и нещо друго - Ей Джей не получава заслуженото уважение. С кого са се били Фюри и Уайлдър? За Тайсън това са Кличко и Уайлдър, а за Дионтей - Фюри и Луис Ортис. Ей Джей се би с Дилиън Уайт, Доминик Бризийл, Врадимир Кличко, Джоузеф Паркър, Карлос Такам, Александър Поветкин и Анди Руис, а сега и Кубрат Пулен - няма лесен мач.”


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ха-ха

    5 12 Отговор
    А сега и Кубрат ПулеН.Да бяхте го написали направо Курбан Опулен.

    Коментиран от #5

  • 2 Къде мога да заложа........

    5 12 Отговор
    Че Кобрети ще бъде нокаутиран още първия рунд.

    Коментиран от #4

  • 3 Topbox

    5 10 Отговор
    Това ще е последния мач на кобрата,защото след него ще има толкова травми,че не е сигурно дали ще успее да се възстанови,но всепак му пожелавам успех
  • 4 КОТарАК

    6 2 Отговор

    До коментар #2 от "Къде мога да заложа........":

    4 ия , с Дришьо много кинти съм загубил но тук ще нацеля
  • 5 Болярин

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "Ха-ха":

    Ей, рахитичен хейтър, от кой селски кенеф изпълзя !??
  • 6 wilder

    6 1 Отговор
    боклуци вместо да се радвате за всички нас кобрта е за трети път претендент има големи шансове господ да е с него а дори и да загуби
  • 7 666

    3 1 Отговор
    Тоя па вика "Пулев е опасен" а Джошуа к'ъв е, пощальон...