2 Ноември, 2020 15:34 1 569 7

Царско село подава жалба срещу съдийството на мача с ЦСКА

  • цска-
  • царско село-
  • жалба-
  • съдийство-
  • ръка-
  • фактор

"Ние сме фактор в първенството, което не се харесва на някои хора", смятат от клуба

Царско село подава жалба срещу съдийството на мача с ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Царско село подава жалба срещу съдийството на мача с ЦСКА, загубен вчера с 0:1. Претенциите на клуба са най-вече, че съдията Станимир Тренчев е подминал игра с ръка на Греъм Кери, след която се стигна до попадението във вратата на Джони Пласид.

Изявлението на Царско село:

"Отборът на Царско село изигра пореден добър мач в българското първенство срещу ЦСКА, но отново бе грубо ощетен от съдиите.

От началото на сезона реферите допускат грешки в няколко мача, които пряко влияят върху крайния резултат. В неделя вечер станахме свидетели на поредната такава, която ни кара да мислим, че тя и останалите грешки не са случайни, а се превръщат в тенденция.

Няколко кръга ръководството на Царско село подава жалби срещу реферите. Сега отново ще бъде внесена такава в Съдийската комисия към БФС срещу главния съдия Станимир Тренчев.

Най-фрапантната грешка бе в последната минута на двубоя, когато реферът подмина явна игра с ръка на Греъм Кери от ЦСКА при повеждането на топката, а след това се стигна до единствения гол. Според последните промени в правилата на футболната игра след всяко докосване на топката с ръка от атакуващ футболист (дори и случайно), което води до организиране на голова възможност, трябва да бъде отсъден пряк свободен удар за защитаващия се отбор.

Забелязва се очевидно негативно отношение към Клуба от страна на някои рефери, което води до грешки (умишлени или не), които оказват пряко влияние върху крайния резултат на няколко наши срещи.

Искаме открито да заявим, че няма да позволим подобно отношение. Резултатите показват, че Царско село е фактор в първенството и вероятно това не се харесва на мнозина. Ние ще продължим да предприемаме действия и ще подаваме жалби срещу съдиите при всяка една констатирана несправедливост към нашия отбор".


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Етър

    13 5 Отговор
    Абе съдията подмина дузпа за чорбата, ама за това мълчат. Тия от това СЕЛО доста изнагляха напоследък.

    Коментиран от #4

  • 2 Пеню Любов

    12 0 Отговор
    В Селско Царство се играе футбол с 20 съзтезатели по 3 000 лв. средна заплата и осигуровки са 1 200 000 лв. годишно. Само един играч продадоха за 750 000 ЕВРО. Ден година храни!
    Наско Сираков чака Пеевски и Очко Бибочко да му помагат.
  • 3 Селски фень

    2 3 Отговор
    Не гледах този селски мач
  • 4 Точно къде

    4 8 Отговор

    До коментар #1 от "Етър":

    Видя тая дузпа за чорбата. Защото първото полувреме имаше дузпа за Селото. Колкото до гола, чист фаул. Ако имаше ВАР, това никога нямаше да е гол. Литекс откакто е в елита, няма мач да не им се помага. И срещу Етър изравниха от засада.
  • 5 Пламен

    3 0 Отговор
    Подуяне не е Левски той е от Карлово
  • 6 Tarnovetz

    1 1 Отговор
    някои неща не разбирам - например защо бившата "Левски" звезда - Искренов - на последните местни избори се постарa да станe кмет на Подуене с ДПС бюлетина????
  • 7 Стойнето

    2 1 Отговор
    Е вил от радост при гола, сега ще се жалите. Знаем ви номерата. Така или иначе трите точки на измислените от Борисовата градина, са си сигурни срещу царските селяни. Тоя отбор е сателит на люляците. Вкаран в А група, или ефбет лига, за да имате сигурни шест точки.