Last news in Fakti

8 Ноември, 2020 15:41 1 634 1

Късен гол лиши Ювентус от победата срещу Лацио

  • серия а-
  • лацио-
  • ювентус-
  • 1:1

''Римските орли'' трябва да са доста доволни от развръзката

Късен гол лиши Ювентус от победата срещу Лацио - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Лацио измъква 1:1 от Ювентус на "Олимпико" с гол в 95-ата минута. Кристиано Роналдо откри резултата в дербито от седмия кръг на Серия "А", но Кайседо изравни дълбоко в добавеното време. Шампионите са едва трети в класирането с 13 точки, две зад втория Сасуоло и на три след лидера Милан, който има и мач по-малко. По-късно тази вечер "росонерите" посрещат Верона. Лацио е на девета позиция с 11 точки.

"Бианконерите" откриха резултата в 15-ата минута. Куадрадо получи пас отдясно и подаде успоредно към португалеца, който не сбърка на празна врата - 0:1.

Скоро след това домакините имаха добра възможност да изравнят. В 21-ата минута Милинкович-Савич се измъкна от засадата и подаде към Муричи, който обаче се размина с топката. Десетина минути по-късно Шчесни спаси удар на Кореа.

В 37-ата минута Ювентус организира контраатака, която бе завършена от Роналдо. Той стреля по земя, но ударът му мина покрай страничния стълб. В 43-ата Роналдо бе изключително близо до второто си попадение в двубоя. Португалецът получи подаване от Кулушевски в наказателното поле на Лацио, напредна и стреля технично, но топката се отклони в страничния стълб.

В самия край на полувремето Кулушевски беше съборен на границата на наказателното поле. Кристиано Роналдо застана зад топката и стреля силно, но Пепе Рейна се намеси отлично, за да предотврати второ попадение във вратата си.

След почивката Юве продължи да играе стабилно в защита и да разчита на мълниеносни контри, които създаваха куп проблеми на "орлите". В няколко ситуации Роналдо реши да играе сам, вместо да потърси съотборник, което се оказа грешно решение.

10 минути преди края Марушич засече с глава центриране на Милинкович-Савич, но Войсчех Счесни улови. Така се стигна до 95-ата минута, когато Кореа преодоля няколко съперници, намери Фелипе Кайседо, който с чудесен шут донесе точката за Лацио.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хотелиер

    0 0 Отговор
    Тото то тралала