Last news in Fakti

15 Ноември, 2020 19:27 2 859 6

Люис Хамилтън: Много хора ми казваха, че мечтата ми е невъзможна, но ето ме тук сега

  • люис хамилтън-
  • формула 1

Най-важният урок е за децата -вярвайте в невъзможното

Люис Хамилтън: Много хора ми казваха, че мечтата ми е невъзможна, но ето ме тук сега - 1
Снимка: БГНЕС

Голямата звезда на Мерцедес Люис Хамилтън остана без думи след победата си в днешната Гран При на Турция и така за седми път завоюва световната титла във Формула 1. Три кръга преди финала на сезон 2020 във Формула 1 британецът изравни великия рекорд на легендата Михаел Шумахер.

„Нямам думи, с които да опиша как се чувствам. Мечтаех за това, когато бях малък, гледах състезанията и се надявах, но това е отвъд мечтите ми. Най-важният урок е за децата. Вярвайте в невъзможното. Трябва да работите за него, да го преследвате и никога да не се предавате или съмнявате в собствените си възможности. Много хора ми казваха, че мечтата ми е невъзможна, но ето ме тук сега стоя пред вас. Запомнете, никога не се отказвайте, защото мечтите ви са възможни“, призна емоционално Хамилтън.

„Трябва да кажа голямо благодаря на всички хора в екипа, които са тук и които работят в заводите на Мерцедес. Не бих бил тук, ако не работех с този екип и заедно не бяхме на това монументално пътешествие. Изключително горд съм от всички тях“, завърши британецът.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Алфа Вълкът

    5 7 Отговор
    Мерцедес и маймуна да сложат да им кара болида ще стане световен шампион. И то така стана!
  • 3 qwerty

    3 6 Отговор
    рекорда е изравнен, но.... е просто статистика. по същият начин някой ще е вкарал повече голове от Пеле или ще е по-добър от Марадона, но какво от това??? историята си има лица, които никога няма да се забравят
  • 4 Лелеее

    3 0 Отговор
    Насила няма да те заобичаме .....
    Сена , Прост, Шумахер - те са в сърцата на хората !А теб ТРЯБВАЛО да те обичаме защото си ч.?
    Е няма да стане !
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.