Last news in Fakti

17 Ноември, 2020 19:57 6 241 9

Златно момиче прекрати кариерата си, ще става вицепрезидент на родната федерация

  • владинова-
  • кариера-
  • край-
  • контузия-
  • федерация-
  • художествена гимнастика-
  • вицепрезидент

Невяна Владинова влиза в екипа на Илиана Раева

Златно момиче прекрати кариерата си, ще става вицепрезидент на родната федерация - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на националния отбор по художествена гимнастика индивидуално Невяна Владинова прекратява спортната си кариера. Златното момиче става втори вицепрезидент на родната федерация, оглавявана от Илиана Раева.

Това стана ясно след първото заседание на новия Управителен съвет на БФХГ. To се проведе онлайн поради ситуацията с COVID-19.

Първа точка от дневния ред беше представянето на екипа на президента на БФХГ Илиана Раева за новия четиригодишен олимпийски цикъл.

Тя първо благодари на досегашния си екип, а след това представи поотделно всеки за новия сезон. Първи вицепрезидент остава трикратната ни световна шампионка Мария Петрова. Генерален секретар остава Росина Атанасова. Офис мениджър остава Гергана Йорданова. Спортен мениджър остава Моника Панайотова. Международни връзки остава Йоана Ангелова. Организатор остава Емил Гаджев. Финанси и счетоводство Надя Величкова и Николай Коларов. Адвокат Кремена Георгиева. Маркетинг и реклама Юлия Мумджиева.

След като ги представи, Илиана Раева представи пред всички членове на УС любимката на всички, очарователния ни капитан на индивидуално жени Невяна Владинова. Тя обяви, че поради тежка травма във врата, Неви преустановява спортната си кариера и е изразила желание да работи в БФХГ. Мечтата на красавицата ни е някой ден да бъде успешен ръководител и иска да се учи и да трупа опит.

Илиана Раева е провела дълъг разговор с нея, харесала е решимостта ѝ и смелостта да заяви как иска да продължи пътя си и предлага да стане втори вицепрезидент на БФХГ.

Всички членове с удоволствие приветстват решението на Неви да продължи пътя си в сферата на художествената гимнастика.

“Благодаря на Илиана Раева за подкрепата и готовността и да ми помага в пътя, по който поемам. От тук нататък ще благодаря с действия", коментира Владинова пред УС.

“Харесвам хора, които смело се заявяват! Неви има не само желание, но и качества, които може да развива и един ден да бъде отдаден и прекрасен ръководител. Ще и помагам и ще се радвам да наблюдавам развитието и, в което не се съмнявам. Трябва да се дава път и помощ на младите. Да имат поле за изява, защото тяхната енергия и младост може да бъде много полезна”, каза Илиана Раева.

“Поздравявам Илиана за решението и помощта, която оказва на младите, които поемат по нов път, свързан с гимнастиката! Поздравявам Илиана за пътя, който е поела да приобщава младите към нас и да им помагаме и да ги учим”, коментира Мария Петрова.

"Нашият екип поздравява Илиана Раева с благородното си решение за пореден път да подаде ръка на поредното ни златно момиче! Много сме щастливи за избора на Невяна Владинова и и желае да постигне мечтите си и да продължава да бъде пример за многобройните си фенове! Не се съмняваме, че ще успееш, прекрасна Неви! Успех! Обичаме те!", написаха от родната федерация по художествена гимнастика.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаджиментов

    10 3 Отговор
    Та какво предлага като знания и опит в ръководството на ХГ това момиче? Няма ли по-опитни за този пост? Или той е създаден специално за нея?
    Респект за спортните и успехи, но ръководството е друга бира. Имаме безброй примери, например с футбола.
  • 2 Пффф

    8 0 Отговор
    Леле, колко е красива...
  • 3 Александър

    4 3 Отговор
    Браво на Невяна!!!
  • 4 Алфа Чакал

    11 1 Отговор
    Невяна Владинова е един от спортистите който са ме карали да се гордея с България.Невероятна гимнастичка и красавица.Пожелавам и успех в начинанието.
  • 5 верно е

    1 1 Отговор
    От кога бардака си има заместник съдържател ? През социализма играеха голи хора по масите на дъртаците,после при "демокрацията" на мутрите.Сираковица всички я знаят,що за стока е.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.