Last news in Fakti

19 Ноември, 2020 17:45 1 492 7

Петър Жеков: ЦСКА ще бие Левски, защото е на по-добро ниво и има по-силни футболисти

  • жеков-
  • прогноза-
  • цска-
  • левски-
  • вечно дерби-
  • акрапович-
  • класа

"ЦСКА има нов треньор и играчите ще се стегнат", смята легендата

Петър Жеков: ЦСКА ще бие Левски, защото е на по-добро ниво и има по-силни футболисти - 1
Снимка: БГНЕС

Легендарният голмайстор на ЦСКА Петър Жеков изказа мнението си преди предстоящия сблъсък между ЦСКА и Левски този уикенд. Бившият нападател говори пред "Тема Спорт".

"ЦСКА в момента е на по-добро ниво и като отбор е по-силен, затова мисля, че ще победи. Знам, че Турицов е заразен, но за мен е важно да играе Занев. Без него тимът не се справя успешно в защита. Да видим дали ще участва в дербито, защото видяхте с Йънг Бойс какво се получи в Швейцария. Но сега ЦСКА има нов треньор и играчите ще се стегнат. Винаги, когато има нов наставник, съставът се мотивира и играе по-добре, отколкото преди това.

Ясно беше, че Моралес е временен вариант. Бруно Акрапович е добър избор. Показа отлични резултати с Локо (Пловдив), играеха стегнато при него, наложи сериозна дисциплина там. Но избра да направи стъпка напред - сам каза, че веднага е приел офертата, без да се замисли, защото му се работи в по-голям клуб, какъвто е ЦСКА. Лошото е, че няма много време за работа, а и доколкото разбирам, има кадрови проблеми".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 УефскИ

    2 4 Отговор
    Бат, Петьо извинявай но няма просто да ги бием,а ще ги пукнем от лубут!
  • 2 РЪЦ РЪЦ РЪЦ

    4 3 Отговор
    Цура умря 2016година!Само напомням на ловешките шизофреници!...И не бързайте да се радвате,че много като вас вече плакаха!
  • 3 ПЕНКО

    2 1 Отговор
    ГОРДЕЕХ СЕ ,ЧЕ ЗАЕДНО КАНДИДАТСТВАХМЕ ВЪВ ВИФ "Г.Д" - ДНЕС ТОЙ КОМЕНТИРА НЕЩО БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ- ЗА ФУТБОЛА -РИТИТОПКОВСКИ ... Е ПРОСТ СИ БЕШЕ - И СИ ОСТАНА !!! АЗ И КАТО УЧИТЕЛ ПО ФИЗ .ВЪЗП. И КАТО ТРЕНЬОР ВИ КАЗВАМ - НАЙ -ПРОСТИ БЯХА ФУТБОЛИСТИТЕ - А МОМИЧЕТАТА ИМ НАЛИТАХА /ВОЛЕЙБОЛИСТКИТЕ И ДРУГИТЕ /- ЧУДО ЮДО ПОГАНСКО !!!!!!!!!!!
  • 4 Гост като гост

    1 1 Отговор
    Че ще ги бие е факт, стига да има мач, че като гледам как е тръгнало в обора от Подуяне върлува Ковид19.
    Не го пожелавам на никого, ама тая пандемия ни разказа играта.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Dogftor

    2 0 Отговор
    ОТГОВОР
    В ЦСКА - София има 6 души с COVID-19ка, но там са други правилата. Стойкас определя кой е заразен. Антов (уж!) с грип. Туроцов уж контузен. Мазоли го хванаха позитивен в Африка при 5-7 дни заразен преди вчера. Занев нещо? РЕзко още 1 бляк бЕга (уж!) при Марияна в Белград. Накрая Йомов с положителен тест в националния с още трима, но го пишат “контузен” за две седмици?
  • 7 Тумора лески

    0 0 Отговор
    Наследниците на Гундьо пияницата са новия тумор в БГ-футбола и се казват Лефски София измислен нов обор от някои лумпени с болни мозъци а истинския Лески 1914 си остана там някъде в архивите и собственост на Пешо Кучето